Dit is dé oplossing tegen muggen op de kinderkamer

Dit is dé oplossing tegen muggen op de kinderkamer

Houd muggen op afstand van jouw kind met deze handige mugwerende stickers!

Het is zo'n beetje het énige wat we niet fijn vinden aan de zomer: muggen op je slaapkamer van je kindje. Zelf spring je nog wel eens (zwaar geïrriteerd) uit bed om er een dood te meppen, kleine kids zijn overgeleverd aan de evil mind van zo'n mug. We hebben een handige oplossing gevonden!

 

Stickers zijn de muggen oplossing

Stickers? Ja dus, vrolijke dierenstickers van Quitos die gedrenkt zijn in eucalyptus en citronella. Je plakt ze op de slaapzak of het bedje van je kleine en de muggen worden op afstand gehouden. Deze geurcombinatie zorgt ervoor dat de muggen rechtsomkeer maken. Yes, eindelijk een mugvrije babykamer!

veilige oplossing voor muggenbulten bij kinderen

De stickers bevatten geen Deet, een stof die voor kleine kinderen schadelijk is. De stickers zijn juist 100 procent natuurlijk, wat wel zo fijn is! Zo kun je ook een sticker op het bedje van je newborn plakken. De anti-muggenstickers werken 72 uur lang. 

Geen muggen meer op de slaapkamer

Een iets ingrijpendere oplossing is om horren voor de ramen plaatsen om de kansen op een mug op de slaapkamer te verkleinen. Een klamboe werkt ook goed, maar als je een paar keer per nacht uitmoet om te voeden, te troosten of een luier verschonen is het minder praktisch. 

Wist je dat

  • Alleen de vrouwtjesmuggen mensen prikken? Zij hebben jouw bloed nodig voor de ontwikkeling van hun eitjes
  • Muggen hun neus gebruiken en afgaan op uitgeademde koolmonoxide? Van grote afstand ruiken ze jou al
  • Bij de drogisterij vind je onder de Squitos muggenstickers en andere muggenoplossingen

Ook sneu: als kinderen last hebben van de warmte.

Rosanne Buitendijk

Door

22 juli 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.