Eva Mendes en Ryan Gosling verwelkomen baby nummer twee.

Eva Mendes en Ryan Gosling verwelkomen baby nummer twee.

Eva en Ryan verwelkomen hun tweede kindje. Zijn het roze of blauwe muisjes voor dit powercouple?

Ohhh, celebrity babynieuws! Het is nog even wachten op een officiële bevestiging van het koppel zelf, maar het ziet er naar uit dat Eva Mendes en hubby Ryan Gosling baby nummer twee hebben verwelkomd.

 

"Huh, was zij zwanger dan?" flitst er nu misschien door je heen. Want ja, het leek net een week geleden dat ze aankondigde dat ze zwanger was. Eva en Ryan zijn dan ook experts in hun privéleven ook écht privé te houden. Zo hebben ze nog steeds geen foto's gedeeld van hun inmiddels anderhalf jaar oude dochter Esmeralda. 

Volgens TMZ zou Eva Mendes bevallen zijn van haar dochtertje (who run the world? Girls!) op 29 april en het meisje zou de naam Amada Lee Gosling. Amada betekent "geliefd" in het Spaans, en het is bovendien ook de middelste naam van hun eerste dochtertje Esmeralda én de naam van Eva's grootmoeder. De Spaans klinkende namen zijn een mooie manier om Eva's latina roots te eren.

Gefeliciteerd Eva en Ryan!

 

Marianne Nykjaer

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.