Gespot! Done by Deer baby speelkleed

Gespot! Done by Deer baby speelkleed

Een speelkleed of activity gym is een must-have voor jouw baby. We hebben er een gevonden met een fantastisch design!

Als je baby eenmaal een paar maanden oud is en steeds meer om zich heen begint te kijken, wordt het tijd voor wat vermaak op een leuk speelkleed. Maar waar vind je er een die helemaal babyproof is én er ook nog een beetje mooi uitziet?

Babykleed in Scandinavisch design

Want vaak zijn speelkleden niet het allermooiste baby-item dat je in huis haalt. Maar gelukkig heeft het frisse Deense merk Done by Deer daar een antwoord op. De activity gym van Done by Deer won onlangs zelfs een grote designprijs voor de mooie en innovatieve vormgeving. En zeg nou zelf, het ziet er toch ook super leuk uit? 

Baby speelkleed met boog

Waarschijnlijk kijkt jouw kleintje vol bewondering naar de lieve beestjes en speeltjes boven zijn of haar hoofd. Die bungelende voorwerpen te pakken krijgen is een fantastisch spelletje... Je zou er bijna lekker naast willen kruipen! Dit kleed is niet alleen babyproof, maar ook interiorproof! 

Rosanne Buitendijk

Door

11 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.