Cool Moms | Wendy Hansen

Cool Moms | Wendy Hansen

We laten je wekelijks kennismaken met een cool mom die ons inspireert. Deze week lees je meer over Wendy Hansen.

Wendy Hansen heeft haar eigen kledinglabel Louen - the label - wat zij onder andere in haar eigen modeboetiek Louen in de Pannekoekstraat (Rotterdam) verkoopt. Daarnaast heeft ze haar handen vol aan de inmiddels zes maanden oude tweeling Olivia en Sofia.

tips van wendy

Natuurlijk hebben wij Wendy ook wat vragen gesteld. Lees snel verder!

Welke moms vind jij cool?   

Eigenlijk vind ik alle hardwerkende moms heel cool. We combineren het toch maar even: de vrolijke blije mom en de net zo vrolijke hardwerkende zakenvrouw.

Wat inspireert jou?

Qua werk word ik vooral geiïnspireerd door de Scandinavische vrouw. Door hun stijl en klasse: basic, maar niet te saai. Zo fijn! Ook in de winkel word ik uiteraard geïnspireerd door alle leuke vrouwen die langskomen. Al die verschillende ambities, dat vind ik zo cool.

Heb je tips voor andere moms?

Geniet! Heel cliché, maar zo waar. En dan niet alleen van de kids, maar ook van 't leven. Ga lekker uiteten en neem je kids mee. Wij gaan bijna elke zaterdag uiteten met vrienden en iedereen neemt dan de kids mee. Met een hoek vol kinderwagens zijn we in ieder geval een goed vermaak voor de overige gasten. Relaxte ouders staan garant voor relaxte baby's, dus blijf vooral leuke dingen doen!

 Benieuwd naar Louen? Bekijk hier de website!

Marsha van Bodegraven

Door

05 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.