Cool Moms | Lenneke Kooijman

Cool Moms | Lenneke Kooijman

We hebben weer een cool mom voor je! Deze week de eer aan Lenneke Kooijman, eigenaresse van het sieradenmerk Lennebelle.

Lenneke Kooijman is mama van Mette (bijna 3 jaar oud) en Lore (9 maanden oud). Naast het runnen van een gezin is Lenneke ook eigenaresse van het mooie sieradenmerk Lennebelle. En met de sieradenlijn Lennebelle Petite maakt zij sieradensets die zowel voor mama's als hun dochters geschikt zijn. De redactie vindt deze sieraden te gek!

Lenneke met haar twee dochters. 

Tips van Lenneke

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat Lenneke inspireert. We hebben het haar gevraagd!

Welke moms vind jij cool?

Alle moeders die met liefde en aandacht er écht zijn voor hun kinderen en ook nog tijd en energie steken in zichzelf en hun eigen dingen blijven doen.

Wat inspireert jou?

Voor Lennebelle Petites vooral mijn eigen kinderen en het moederschap. Maar ook de samenwerking met inspirerende power-vrouwen zoals illustratrice Hyshil en Karina van het kinderkleding merk Frankeys, waarmee ik net een limited edition collectie heb uitgebracht.

Heb je tips voor andere moms?

Je kids houden je vaak een spiegel voor.  Ben jij blij en enthousiast, dan zijn zij dat ook en andersom. Dus wil je een gezellige boel thuis, wees dan zelf vrolijk en gezellig en probeer te doen wat daarvoor nodig is!

Benieuwd geworden naar Lenneke en haar sieraden? Bekijk hier haar website!

Afraisa Lion Sjin Tjoe

Door

08 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.