Cool Moms | Esmé de Smit

Cool Moms | Esmé de Smit

We laten je wekelijks kennis maken met een cool mom die ons inspireert. Deze week lees je meer over Esmé de Smit.

Esmé de Smit is eigenaresse van de Rotterdamse fashion store SHPPR én organisator van de toffe events Swan Market en Piccalilli Food Camp. Daarnaast is Esmé ook nog eens moeder van drie kindjes (Anis van 7, Moyz van 3 en Liva van 3 maanden oud ) en ziet ze er altijd te gek uit. Een op-en-top inspiratiebron dus!

Tips van Esmé

Natuurlijk hebben wij Esmé ook wat vragen gesteld. Lees snel verder!

Welke moms vind jij cool?

Coole moms zijn moms die doen waar ze zich goed bij voelen! Of dat nu werken en kindjes combineren is of thuis blijven met de kids, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je gelukkig bent met de keuzes die je maakt en dat echt zelf doet. Dus je niet laten leiden door wat andere mensen vinden of door hoe het hoort.

Wat inspireert jou?

Inspiratie komt eigenlijk overal vandaan. Het kan iets zijn wat ik op straat zie, in een tijdschrift lees, op Facebook zie, op vakantie meemaak, tijdens een brainstorm met Laurens (mijn man en zakenpartner) bespreek, maar soms komt er ook zomaar iets in me op. Het is altijd heel leuk als je dan een nieuw idee hebt en je helemaal enthousiast wordt en het verder uit gaat werken. Dat blijft denk ik het leukste onderdeel van ondernemen, vooral als het dan ook nog succesvol is.

Heb je tips voor andere moms?

Genieten van en blij zijn met wat je hebt! Tuurlijk hebben we allemaal wel eens een momentje dat het even allemaal niet zo lekker gaat, maar blijf daar niet in hangen. Probeer van het positieve uit te gaan. Neem tijd voor jezelf en ga ook op pad met je partner. Even een weekendje samen naar Barcelona bijvoorbeeld is heerlijk! En denk niet dat je de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt. Het leven is leren en ervaringen opdoen en daar hoort fouten maken ook bij. Maar leer er wel van en probeer het de volgende keer beter te doen!

Benieuwd naar SHPPR? Bekijk hier de website! Voor meer informatie over de events die Esmé organiseert, klik je hier

Lisette Kaptein

Door

15 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.