Cool moms | Kelly Caresse

Cool moms | Kelly Caresse

Wij houden van cool moms! Deze week de eer aan Kelly Caresse, eigenaresse van de blog Kelly Caresse.

Afgelopen zomer was MiniMe.nl samen met Kelly Caresse genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards. Wat vonden wij het een eer om samen met haar in het rijtje van genomineerden te staan!

Inspiratie

Kelly is mama van dochter Lana (2 jaar) en zwanger van een tweede kindje. Met haar mama lifestyle-blog biedt zij ons dagelijks een kijkje in haar leven. Ze neemt ons mee in alles op het gebied van fashion, food, lifestyle én natuurlijk haar zwangerschap! Kijk, daar houden we van! Daarnaast vinden we het ook superleuk om haar wekelijkse video's te bekijken. 

De tips van kelly

Natuurlijk hebben wij Kelly ook wat vragen gesteld en haar onder andere gevraagd naar haar tips voor andere moeders. 

   

Welke moms vind jij zelf cool?

Absoluut de fantasticmoms! Ze hebben humor, zijn eerlijk en heel inspirerend.

Wat inspireert jou?

Het dagelijks leven, het leven als mama, het werken voor mijn eigen bedrijf, het wandelen door de stad, een heerlijke kop koffie met een vriendin, een etentje met mijn man en rondkijken op internet. Dag en nacht doe ik inspiratie op en alles noteer ik gelijk in een notitieboekje zodat ik alles kan uitwerken voor mijn blog. 

Heb je tips voor andere moms?

Doe waar je gelukkig van wordt, volg je hart en wees niet bang voor de mening van een ander. Als je van iedere dag een feestje maakt, dan kan je niet anders dan gelukkig zijn! 

Afraisa Lion Sjin Tjoe

Door

08 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.