Cool Moms | Vanessa de Kock Erasmus

Cool Moms | Vanessa de Kock Erasmus

Moeders die ons inspireren: wij worden er blij van! Deze week zetten wij Vanessa de Kock Erasmus in de spotlights.

Wellicht kennen jullie het te gekke kledingmerk Little Indians wel. Maak kennis met Vanessa de Kock Erasmus, moeder van twee zoontjes van 2 en 5 en oprichtster van dit mooie label. 

Inspiratie 

Onderneemster zijn, moeder van twee prachtige jochies en er zelf ook nog eens hip en modern uitzien: Vanessa is hiermee een echte inspiratiebron! En of een kledinglabel hebben niet genoeg is, is Vanessa ook het gezicht achter conceptstore KLUP (Rotterdam) en heeft ze diverse events op haar naam staan. Uiteraard hebben wij deze cool mom ook wat vragen gesteld. 

Welke moms vind jij zelf cool?

"Ik vind Anouk Bos van Anouk Yve / Creators of Design heel leuk. Ze heeft een mooie stijlvolle basic stijl en laat zien dat je als moeder niet gelijk je haar kort hoeft te knippen en in joggingbroeken moet gaan lopen. Alhoewel, ik vind die broek dan ook wel weer erg lekker zitten."

Wat inspireert jou?

"Ik haal inspiratie uit alledaagse dingen. Dat kan zijn uit de brainstormsessies met mijn collega, maar juist ook het zien van andere culturen en de reizen die we maken."

Heb je tips voor andere moms?

"Geniet van elk moment! Ook al zie je het even niet meer zitten na een heftige driftbui of een drukke werkdag, het is allemaal tijdelijk." 

 Wil je meer weten over Little Indians? Bekijk hier de website!

Lisette Kaptein

Door

19 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.