Cool Moms | Esther Buitendijk

Cool Moms | Esther Buitendijk

De 'cool mom' van deze week is Esther Buitendijk van UrbanMoms.nl

In de rubriek Cool Moms laten we je wekelijks een hippe moeder zien die ons inspireert. Deze week is het de beurt aan Esther Buitendijk, oprichtster van UrbanMoms.nl, woonachtig in Rotterdam en mama van Flint (5 jaar oud) en Riff (8 weken oud). 

Inspiratie 

Wij vinden ten eerste dat Esther een supertoffe blog heeft met hele mooie foto's. Alles wat gaaf is en wat met lifestyle, fashion en hotspots te maken heeft, laat Esther aan ons zien. Daarnaast vinden wij het ook leuk om via Instagram een kijkje in haar leven te kunnen nemen. Esther laat zien dat de combinatie van ondernemer zijn, een gezin bestieren én een inspiratiebron zijn, heel goed mogelijk is. En ja, daar worden wij weer blij van!

de tips van Esther

Natuurlijk hebben wij Esther ook wat vragen gesteld, want we zijn heel erg benieuwd wat haar inspireert.

Welke moms vind jij zelf cool?

"Coole moms vind ik de vrouwen die het gezinsleven combineren met een eigen bedrijf of goede baan."  

Wat inspireert jou?

"Samenwerken met gedreven mensen die, net als ik, geloven in co-creatie. Je hebt niet zelf alle wijsheid in pacht en met elkaar kom je verder."

Heb je tips voor andere moms?

 "Op zakelijk gebied: blijf bij jezelf, wees vriendelijk en werk hard. Aardig zijn kost niets. En privé: vergeet niet om af en toe qualitytime met je partner in te plannen. Regel een oppas en ga samen lekker uit eten of ga een nachtje weg!" 

Afraisa Lion Sjin Tjoe

Door

08 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.