Uniek cadeau voor een baby: Timecapsule

Uniek cadeau voor een baby: Timecapsule

Maak een tijdcapsule voor je baby als leuke herinnering voor later. Ook een te gek kraamcadeau om te geven.

Heb je het idee dat de tijd voorbij vliegt? Het liefste wil je alles herinneren en vast houden. Iedereen roept tegen je: geniet er nu van want het gaat zo hard! Dat is ook helemaal waar. 

Sommige momenten wil je je leven lang koesteren. Tijdreizen zit er voorlopig nog niet in dus een ideaal manier om voortaan de vrolijkste momenten van je leven te kunnen bewaren en te herleven hebben we TimeCapsules ontdekt. Hoe kun je nu alles bewaren? Wat waren nu die highlights? De details, de waardevolle momenten, van de eerste schoentjes tot het plukje van de eerste kappersbeurt? Wij vonden een oplossing: TimeCapsules. Dit is de perfecte manier om die geweldige details vast te houden en te bewaren op één plek.

Wat krijg je?

Time capsule, gebruiksaanwijzing, notitieboekje voor persoonlijke berichtjes, foto's en herinneringen, stickers grappige labels, inpakpapier en natuurlijk kun je de box zo goed dichtmaken zodat alles goed blijft tot het moment dat je deze weer kan opmaken. Je kunt dan weer terug in de tijd gaan... Heerlijk! Meer weten kijk op: TimeCapsule.

Prijs €34,95

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.