Plog Sarah: Dankbaar!

Door Instagram en mijn plog hier, word ik nog bewuster. Nu denk je misschien heb je daar Instagram en een blog daarvoor nodig? Nee dat helemaal niet, maar toch vind ik dat wel leuke manieren

Deze week was een mooie week. Zo begin ik bijna elke keer, maar dat was het echt. Eigenlijk is juist deze plog voor mij ook weer een mooie reminder om te zien, hoe een fijn leven ik wel niet heb. Door alle drukte vergeet je dat soms een beetje. 

Om mij heen zie je ook dingen die relativeren. Iemand die heel ziek is, een dierbare verliest en daar mee moet dealen. Pluk de dag en geniet! is zo'n mooi clichézinnetje, wat je op wc-tegeltjes terug ziet. Maar ja misschien zijn die tegeltjes er niet voor niets... 

Door Instagram en mijn plog hier, word ik nog bewuster. Nu denk je misschien: heb je daar Instagram en een blog voor nodig? Nee dat helemaal niet, maar toch vind ik dat wel leuke manieren. Je ziet eigenlijk de momenten terug waar je ontzettend trots op bent, heel veel liefde voelt, iets te geks mee maakt en ontzettend geniet. Ken je dat? Heb jij ook Instagram?

Waar ik deze week van genoten heb? Zie:

Met één been eruit! Dit is haar favo houding hahaha! Gewoon chillen man!

Lekker chillen in het park!

Gezellige BBQ bij mijn ouders in de tuin!

 

Ja, Maud was gebeten door een geit (zachtjes dan wel). Ik heb die geit meteen even opgezocht en in de hoogste boom gehangen. Dat begrijp je wel!

Lekker aan het werk. Ik mag handmodel zijn. Kan ik mijzelf dan ook model noemen?

Dit spel vindt ze geweldig. En als ik het doe heeft het minder effect dan als Lo het doet. Raar he?! :D

Maud krijgt tandjes. Ik kreeg deze fijne bijtring opgestuurd van 4naturalkids. Superfijn!

 

Door

29 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.