Plog Sarah: Ontdek Kralingen

Met regelmaat laat Sarah even zien hoe haar week eruit ziet. Ze is druk met haar bedrijf en haar eigen MiniMe.nl. Neem een kijkje in haar leven!

Een nieuwe plog van Sarah. Ja, een plog! Je hebt een blog, vlog en ook plog. Een plog staat in het teken van foto's. Ik vind het zelf altijd heerlijk om foto's te kijken (van anderen), dus nu draai ik het om en geef ik jullie een kijkje in mijn leven.

Op verkenningstocht

Vorige week zijn we met een deel van onze spullen verhuisd. Volgende week komt de rest, maar voor nu wonen we in een heerlijk huis (met lift!!!!). Afgelopen weekend zijn we een beetje de buurt gaan verkennen. Kralingen is echt leuk! Zo fietsten we rond de plas, bezochten we (lekkere) winkels voor boodschappen, restaurantjes en natuurlijk fijne plekjes waar je goed kunt ontbijten!

Westerkaatje op de lusthofstraat heeft superlekkere dingen! Dus lekkere dingen halen voor het weekend!

Een fijne biologische winkel. Ik probeer voor Maud altijd zelfgemaakte hapjes te maken van biologische producten!

We zijn bezig met een leuk nieuw project voor MiniMe.nl. Ik kan nu nog niet veel vertellen, volgende week meer! Ja ik hou jullie graag nieuwsgierig!

Voor dit project moest ik nog even in de make-up. Een paar goede dingen ingeslagen! :D

Met vrienden gezellig eten op een terrasje! Dit is bij Thuisch, een leuk nieuw restaurantje bijna bij ons in de achtertuin! :D Maud lag heerlijk te slapen in de kinderwagen, het was daar een stuk koeler dan op haar kamer!

We zijn superblij met onze lift :D hahaha! Hier hebben we net een rondje gefietst. 

Deze superlieve beer heeft Maud gekregen van haar tante voor in haar nieuwe kamer. Het is een beer waarmee je ook kika steunt. Hij is superzacht!!!

Het lopen gaat stukje bij beetje beter. Ik vind het erg leuk om mijn nieuwe wijk te ontdekken. Ik kom zoveel mooie voordeuren tegen! Gaaf hé?

Een hele fijne week allemaal en tot volgende week!

Door

08 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.