Geen ruimte voor een babykamer? NYC loft stijl!

Geen ruimte voor een babykamer? NYC loft stijl!

Ga op deze effectieve manier met de ruimte om en creëer zo een leuk plekje voor je baby!

Geen ruimte voor een babykamer? De kindermeubels die je moet aanschaffen voor in de kamer zijn vaak wat groot, ondanks dat er maar zo'n klein mensje in ligt! Dit stel uit New York legt precies uit wat je allemaal kan doen met kleine ruimtes en hoe je deze ruimtes het beste kan vullen..

Geen ruimte voor een babykamer? Simpele oplossing!

Dit stel leeft al jaren in NYC en was niet van plan om hun geweldige (maar kleine) appartement op te geven toen er een baby aan kwam. Ze hebben vooral gekeken naar de ruimtes die zij nog kunnen gebruiken, ze keken bijvoorbeeld naar een hangend bedje en een klein rekje als kast. Het stel woont nog steeds met hun kind in NYC en is nog  niet van plan om te verhuizen, er zijn zoveel dingen die je kunt doen met kleine ruimtes. Zie hieronder de foto's!

Inspiratie voor kleine babykamers

 

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.