Baby bad- en douchespullen

Baby bad- en douchespullen

Vind hier een aantal handige en onmisbare baby bad-en douchespullen voor jouw baby. Van een baby shower glove, badring tot aan tummy tub.

Een baby in bad of onder de douche, ik vind het er altijd té schattig uitzien! En baby's genieten er ook zo erg van! Even dat onthaast momentje na een lange dag (voor ouders en baby's). Maar, douchen of badderen met je baby heeft iets meer voorbereidingstijd nodig. 

baby badspullen

Zo zijn er bepaalde spullen die je moet aanschaffen om je baby veilig in bad te doen of met hem/haar te douchen. Wij hebben een aantal items voor jou uitgezocht, die jij aan kunt/moet schaffen voor de kleine. Zo kun je straks heerlijk met je kindje douchen en urenlang met hem badderen! 

Baby shower glove

Onderstaande baby shower glove is een ware hit voor ouders die met hun newborn willen douchen! 

Deze te schattige beige zeehond handschoen is een speciale badstof handschoen die je om je arm heen moet doen. Met deze handschoen krijg je meer grip over je baby, omdat hij vaak 'glibberiger' is onder de douche. Deze Baby Shower Glove™ is er speciaal voor ontworpen! Omdat hij van badstof is, is hij wat stroever dus geeft het meer grip op je newborn. En zeg nu zelf, deze glove is toch té schattig? 

Deze handdschoen kun je kopen bij Babyzaakje €13,95. Je kunt kiezen voor de dolfijn, pinguïn en zeehond.

Baby bad accessoires

Onderstaande bad accessoires en baby badspullen zijn handig om aan te schaffen voordat de kleine komt! 

1. Badstandaard Hema €29,95

2. Tummy Tub Babypark €17,50

3. Badring Prenetal €19,99 

4. Badinzet Hema €9,95 

5. Termometer bad Hema €2,95 

6. Badcape Hema €6,- 

7. Hydrofiele handdoeken Hema 6-pak €3,95  

Rosalyn van Houwelingen

Door

10 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.