Leuke quotes voor de babykamer

Mooie en sterke uitspraken die blijven inspireren. Bekijk deze te gekke posters met mooie of grappige quotes voor de babykamer!

Als je bezig bent met de babykamer wil je die natuurlijk zo persoonlijk mogelijk maken. Quotes aan de muur zijn dan een leuke manier om het net even een persoonlijke touch te geven. Maar één quote... nah, daar doen we niet aan! Hang meerdere leuke spreuken en tekeningen in lijstjes en je hebt een supertoffe gedecoreerde muur.

Wij verzamelden de leukste spreuken en quotes voor de baby-en kinderkamer. Mooie, sterke uitspraken die blijven inspireren. Of gewoon een grappige quote waar je om kan blijven lachen. 

Muur vol quotes en afbeeldingen

Bovenstaande afbeelding is een van de eindresultaten die je kunt krijgen als je quotes en foto's met elkaar combineert. Als je gebruik maakt van verschillende formaten lijstjes wordt je muur weer net iets speelser. Of misschien vind je het wel leuk om een galerij te maken in de hoek van een kamer dat  2 halve muren beslaat. Experimenteer, combineer en decoreer! In deze handige blog van Printcandy zie je hoe je een mooie collage van al je posters maakt. Echte wallcandy! 

Quotes voor de babykamer

Posters shoppen

Door

16 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.