Originele kunst voor de kinderkamer

Originele kunst voor de kinderkamer

Zoek je originele kunst en schilderijen voor de kinderkamer? Wij vonden iets unieks! Deze kunstenares weet de kleurrijke wereld van kinderen goed te verbeelden.

Marjolein Dekker heeft inmiddels al aardig naam gemaakt in Rotterdam en omstreken als kunstenares. Met gecreëerde karakters zoals Koning Prikkelbaar, Barones Diklip of Oel Uilewapper weet ze menig kinderharten sneller te laten lopen. Niet alleen voor de kinderkamer kan je terecht bij deze kunstenares, sinds kort heeft ze ook schilderijen die net de juiste snaar weten te raken op het gebied van moederschap...

Betsies Kinderkunst

Kinderen vinden dieren en kleuren prachtig, ze kunnen eindeloos naar de tv staren. Het is soms lastig om originele schilderijen te vinden voor de baby of kinderkamer. Daarom vonden wij deze Betsies kinderkunst zo leuk. De schilderijen van Tuttebel Toverfee of van Juffer Moppermier zijn te associëren met de verbeelding van het kind. Of het nou een kleine vinder is die voor het slapen gaan betoverende sprookjes influistert of een stoer stekelig baasje dat houdt van scheppen en ravotten, de kinderen vinden de diertjes met hun verhalen prachtig.

Een uil als ochtendmens

Het verhaal binnen de schilderijen van Marjolein gaan allemaal over een les die de dieren nog moeten leren. Voor kinderen is het prachtig om te zien hoe de uil vaak bij zijn vrienden in het bos zit, maar eigenlijk 's nachts hoort te leven. Doordat de schilderijen een kleurrijk beeld hebben kunnen de kinderen zich helemaal inleven en hangt die binnen de kortste keren boven hun bed!

Mama moet ook mee

Marjolein weet inmiddels de kleurrijke wereld van kinderen goed te verbeelden in haar reeks, maar haar kersverse moederschap bracht haar ook op andere ideeën. Gevoelens die er los komen tijdens de zwangerschap, gevoelens die je nog nooit hebt gevoeld voor zo'n klein wezentje weten bij Marjolein de juiste schilder snaar te raken. Het blijft een voorrecht om zowel voor moeder als kind een prachtig doek te maken. De ogen vol met hartstocht van het kind of van de moeder zorgen bij Marjolein voor de voldoening die zij zoekt! 

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.