Stokke Home - Een te gek meegroeiledikant

Stokke Home - Een te gek meegroeiledikant

De lancering van Stokke Home met wederom een hoge kwalitieit aan diverse mooie producten!

Stokke staat bekend om producten van hoge kwaliteit, maar ook om producten waar echt over nagedacht wordt. Gisteren was ik op de negenmaandenbeurs waar Stokke iets heel nieuws lanceerde: Stokke home.

Meteen was ik enthousiast. Ik ben sowieso dol op meegroeibedden. Als je kleine groter wordt kun je hem of haar zonder veel moeite in een groter bed leggen. De overstap naar een groter bed heeft dan minimaal effect omdat het 'nieuwe' grotere bed als vertrouwd wordt ervaren. En ja, de designs zijn ook te gek!

Stokke Home Cradle

Op de negenmaandenbeurs presenteerde Stokke het allernieuwste concept: Stokke Home! De Stokke Home set bestaat uit vier producten: De Stokke Home Cradle, Changer, Dresser en Bed. De Cradle is een te schattig ledikant dat je eerst als wieg kunt gebruiken en later als ledikant. De wieg kun je met onderstel ook weer los gebruiken om je baby bijvoorbeeld eerst naast je bed te zetten. Overdag kun je dan je kleine in het ledikant leggen zonder dat het een ander bed is met een andere geur.

Stokke Dresser en Changer

De bijpassende commode kan je eerst gebruiken om te verschonen. Later kan je het verschoongedeelte aan de bovenkant eraf halen en de commode als kast gebruiken. Dat niet alleen, het onderstel van de wieg kan je ook weer als bureau gebruiken. Kan niet anders zeggen: hier is over nagedacht!

Stokke Cradle

Dit is de wieg die je in het ledikant kunt zetten. De wieg is gemaakt van superzachte stof en als je aan de zijkant kijkt, kun je een klein beetje door de stof heen kijken. Ook kan dit wiegje echt wiegen, super kicken!

Thuis voelen

There’s no place like home. Dat was de inspiratie voor Stokke home. Thuis zijn geeft een gevoel van geborgenheid. Daarom is er ook gekozen om het bed de vorm van een huis te geven. Daarnaast is er toch ook geen kind die geen hutten of tenten bouwt?!

Wat een design!

Het gaat natuurlijk niet alleen om het praktische. Praktisch is leuk, maar het uiterlijk van deze lijn vind ik zo mooi. De wieg is van ontzettend mooie stof gemaakt en aan de ledikant zie je gewoon dat het mooi en degelijk materiaal is. Dit maakt dat je echt een knus effect krijgt. Boven de ledikant/wieg zit een tentkap die verkrijgbaar is in twee designs. Naar bed gaan wordt zo écht een feestje. Ook niet verkeerd dat je kind hier tot zijn of haar 5de jaar in kan slapen! Je kan echt even vooruit!

Stokke® Home™ is vanaf mei aanstaande via een select aantal retailers verkrijgbaar.

Nieuwsgierig naar meer Stokke-producten? Lees dan ons artikel over het Stokke-meegroeibed

Sarah Glasbergen

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.