Mannen voelen weeën: auw!

Mannen voelen weeën: auw!

Dennis en Valerio wilden meemaken hoe het is om weeën te hebben en dat leverde de meest hilarische beelden op.

Pijn door weeën en de hele bevalling kent elke vrouw met kinderen wel. Voor mannen blijft dat gevoel nog altijd een raadsel. Het duo Valerio Zeno en Dennis Storm mochten voor het BNN-programma 'Proefkonijnen' mee maken hoe het is om weeën te hebben en dat leverde de meest hilarische beelden op.

De woorden 'Schat, ik ben echt trots op je. Kon ik de pijn maar voelen en overnemen', heb je misschien van je partner gehoord tijdens de bevalling. En heel misschien dacht je wel: ja, kon het maar! Dennis en Valerio gingen de uitdaging aan om zelf een bevalling 'mee te maken'.

Angst voor weeën

Aangesloten aan speciaal apparatuur liggen de mannen op bed. De weeën zijn nog niet eens begonnen en de angst staat al op het gezicht van Valerio en Dennis geschreven. Bij het voelen van de eerste wee schreeuwen ze het dan ook uit. Wanneer je die rode koppen ziet, begin je bijna medelijden te krijgen, maar als wij vrouwen het overleven dan zij zeker ook. Dus kom op mannen, gewoon rustig in -en uitademen en vergeet vooral niet te puffen!

Redactie MiniMe.nl

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.