Anna en Elsa fotoshoot - Op de foto zoals in Frozen!

Anna en Elsa fotoshoot - Op de foto zoals in Frozen!

Een levensechte Anna of Elsa, wie wil dat nu niet zijn? Deze kids gaan op de foto zoals in Frozen, wat een geweldig foto's!

Wie kent Disney's Frozen niet? Deze animatiefilm is razend populair bij ieder kind en eigenlijk stiekem ook wel bij alle ouders. Veel kinderen verkleden zich ook maar wat graag als de Disney-prinsessen, maar zo professioneel als deze kids hebben we nog niet eerder gezien.

Deze kids hebben een supertoffe fotoshoot gedaan verkleed als Anna en Elsa en we moeten zeggen: lijkt goed!  Het leuke aan deze kostuums is dat ze geen directe replica's zijn van de jurken uit de film, maar een geheel eigen touch hebben. Met de prachtige kostuums zijn de meiden op de gevoelige plaat vastgelegd in hun eigen Frozen-wereld. Iets om te doen met jouw kind?

Zoë Montijn

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.