Kerstbomen voor kinderen

Kerstbomen voor kinderen

Op zoek naar inspiratie voor een leuke kerstboom, kijk snel verder!

De kerst kom er weer aan. Wat gaat de tijd toch snel! Heb je nog geen kerstboom staan en wil je er nog wel eentje, maar dan net even anders dan een echte boom? Wij hebben de meest hippe en aparte kerstbomen voor kinderen en voor jou verzameld.

Van opgestapelde boeken in de vorm van een boom tot een creatieve plak-boom op de muur: ze bestaan echt, de aparte kerstbomen! Toch vinden wij zo'n boom wel een heel goed alternatief voor een echte kerstboom. Een beetje afwisseling in de kerstversiering kan nooit kwaad, toch?

Geen rommel in huis

Voordeel nummer één aan een aparte kerstboom: je hebt geen last van rommel in je huis. Er liggen niet overal naalden op de vloer. Nog een voordeel is dat het gemakkelijk is om het na de feestdagen weer op te ruimen. 

Op de muur

Een makkelijke en ook leuke manier om een kerstboom in huis de halen is om met lint of touw op een muur een kerstbomenvorm te tapen! Met punaises of spijkertjes kun je nog kerstversiering 'ophangen in de boom'. Leuk om samen met de kids te doen. 

Spelen met planken

Is een kerstboom op de muur toch iets te plat? Je kan er ook voor kiezen met stokken een moderne naaldloze versie te maken. Daar kan je de versiering ook makkelijk aan ophangen. 

Toch een beetje echt

Mis je toch de geur van een echte kerstboom in je huis? Met een bos dennentakken in een grote vaas kun je ook een toffe kerstboom creëren. Zo heb je op een moderne manier een (bijna echte) kerstboom in huis! Check hier een overzicht van aparte kerstbomen die ook heel geschikt zijn voor kinderen. Bijna alle bomen kan je ook samen met je kids versieren. Sommige items die hier in het klein staan zijn ook heel leuk om zelf in het groot te maken en aan de muur te hangen.

Zoë Montijn

Door

12 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.