Babykamer posters

Babykamer posters

Wij zeggen: ga voor een persoonlijke touch in de babykamer met leuke babykamer posters.

De babykamer is een van de leukste dingen die je mag voorbereiden voor je baby er is. Het is dan ook erg leuk om de babykamer zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook al kan je baby nog niet lezen, leuke en inspirerende posters vormen een vrolijk detail. Dat gecombineerd met mooie foto's of quotes in verschillende lijstjes maakt de babykamer helemaal klaar voor je baby. Wij zeggen: ga voor een persoonlijke touch in de babykamer!

We hebben een aantal inspirerende afbeeldingen voor de babykamer verzameld. De mooie vormgeving van de afbeeldingen zorgt ervoor dat de babykamer op een leuke manier wordt opgefleurd. Je kan ze uitprinten en als posters ophangen, of juist klein houden en in lijstjes doen. Maak je een echte wand vol quotes of kies je voor een kleine selectie grafische posters?

Welke babykamer posters vind jij het leukst? 

Zoë Montijn

Door

23 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.