Dé wandelkinderwagen voor jullie! | De Bugaboo Dragonfly

Dé wandelkinderwagen voor jullie! | De Bugaboo Dragonfly

Comfort, stijl en duurzaamheid in één - De toekomst van wandelingen met je baby!

Aanstaande avonturiers opgelet! Bekijk de splinternieuwe Bugaboo Dragonfly! Deze kinderwagen is de combinatie van comfort en compactheid, speciaal ontworpen om jou en je mini me de ultieme stadsverkenning te laten beleven!

Kinderwagen goed voor wandelingen

Door de straten van de stad sjeesen terwijl je kinderwagen soepel met je meebeweegt? Dat is precies wat de Bugaboo Dragonfly doet! Met zijn high-tech stuurvaardigheid, vlotte vering en nieuwe grote stadwielen, is deze kinderwagen helemaal klaar om elke uitdaging op je pad aan te gaan. Of je nu zigzagt door drukke steegjes of je een weg baant door het park, de Dragonfly biedt je een rit zonder hobbels.

kinderwagen bugaboo dragonfly

Op zoek naar een kinderwagen? Hier moet je op letten!

Comfortabele kinderwagen

Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal dat onze kleintjes zich supergoed voelen, terwijl we samen de wereld ontdekken. Bugaboo snapt dat helemaal en heeft de Dragonfly een mega ruime wieg met een luchtig ingebouwd paneel gegeven. Lekker luchtdoorlatend dus! En naarmate je bengeltje groeit, kunnen ze chillen in maar liefst drie zitstanden: helemaal plat voor de powernapjes, relaxed leunend achterover of lekker rechtop.

Duurzame kinderwage

De Bugaboo Dragonfly heeft niet alleen stijl, maar ook een groen hart! Bugaboo is een officiële B CorpTM, wat betekent dat ze serieus werken aan het verminderen van hun CO2-uitstoot. Ze hebben zelfs als doel gesteld om tegen 2035 die uitstoot helemaal naar nul te brengen. Impressive!

De Dragonfly is gemaakt van biologisch gebaseerde materialen, waardoor 'ie al 21% minder CO2-voetafdruk heeft. Het slimme ontwerp maakt reparaties gemakkelijk en zorgt ervoor dat deze kinderwagen een vriendje voor het leven wordt. Duurzaamheid meets awesome design, hoe gaaf is dat?

Hoe vind je de beste buggy?

ONTWERP JE EIGEN kinderwagen

Wist je dat de Bugaboo Dragonfly verkrijgbaar is in negen te gekke kleuren en dat je meer dan 30 verschillende stijlcombinaties kunt maken? Zo kun je je kinderwagen laten matchen met je eigen stijl en laten zien hoe creatief je bent!

De Bugaboo Dragonfly is niet zomaar een kinderwagen - het is je ultieme sidekick voor te gekke stadswandelingen. Laat comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen terwijl jij en je kleintje de wereld veroveren. Ga ervoor en beleef het avontuur van je leven met de Bugaboo Dragonfly!

Isabel Van Der Boog

Door

05 juni 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.