Bugaboo Donkey 5 – De duo-kinderwagen voor familiegeluk

Bugaboo Donkey 5 – De duo-kinderwagen voor familiegeluk

Ben je op zoek naar een kinderwagen die meegroeit met je gezin? Met de Bugaboo Donkey 5 ben jij voorbereid op de toekomst!

Dit is de Bugaboo Donkey 5: de duo-kinderwagen die van alle gemakken is voorzien. Niet alleen kan je twee kindjes vervoeren in deze kinderwagen, maar de wagen is bovendien makkelijk te besturen, aan te passen op het gebruik én hij ziet er fantastisch uit. Samen met Baby Plus bekijken we deze nieuwe collectie! Wat wil je nog meer?

Bugaboo donkey 5 kinderwagen

Meerdere configuraties

De Bugaboo Donkey 5 is een wagen die meegroeit met je gezin. Dat houdt in dat de wagen aangepast kan worden aan wat jij nodig hebt. Je kunt de wagen op drie manieren gebruiken:

  • Bugaboo Donkey 5 Mono. Een enkele kinderwagen die meegroeit met je gezin.
  • Bugaboo Donkey 5 Duo. De dubbele kinderwagen die je kindjes dichterbij elkaar brengt.
  • Bugaboo Donkey 5 Twin. Perfect voor tweelingen die lekker naast elkaar willen zitten.

Bij BabyPlus vind je de collectie kinderwagens en kun je deze super makkelijk bestellen!

bugaboo donkey 5 kinderwagen

Wil je de ene keer met één kindje wandelen en de andere keer met een peuter en een baby? Geen probleem! Binnen 3 klikken kan je de wagen van Mono naar Duo en naar Twin veranderen. Met de Bugaboo Donkey 5 ben je dus heel flexibel; precies wat jij nodig hebt in de tropenjaren!

De kinderwagen met geweldige functies

De Bugaboo Donkey 5 kinderwagen is niet alleen een wagen waarin je je kindje(s) veilig en comfortabel kunt vervoeren. Het is ook een wagen die comfort brengt. De wagen is van allerlei gemakken voorzien die de wandeling een stuk prettiger maken, zowel voor jou als voor je kindje(s). Zo heeft deze kinderwagen een breezy wieg, waardoor je het hele jaar door de temperatuur in het wiegje kunt regelen. Bovendien is de wagen heel makkelijk in- en uit te klappen en is de wagen voorzien van een extra veilige quick-click gordel, zodat je zeker
weet dat je kindje veilig in de wagen blijft zitten.

Mooie look

Het oog wil natuurlijk ook wat! De Bugaboo Donkey 5 is nu verkrijgbaar met een nieuw graphite chassis en wordt geleverd in 7 prachtige, nieuwe kleuren. Bovendien kan je de wagen helemaal eigen maken door accessoires aan de wagen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een houder voor een drinkfles. Zo sluit de wagen perfect aan op je leven.

Waar jullie ook heen gaan, met deze wagen kan de hele familie mee! Voor welke te gekke variant van deze kinderwagen ga jij?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Baby Plus.

Celeste Mostert

Door

06 januari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.