Joolz Aer | De kinderwagen voor grote en kleine avonturen!

Joolz Aer | De kinderwagen voor grote en kleine avonturen!

De grootste avonturen beleven en comfort bieden aan je kindje? De Joolz Aer zorgt dat je kleintje veilig met je mee kan.

Hoe zou het zijn als je een buggy hebt die je zó flexibel maakt dat je je kindje overal mee naar toe kunt nemen? Met de compacte en super comfortabele Joolz Aer ligt de wereld aan je voeten.

Voor kleine ontdekkingsreizigers 

De wereld is zo mooi. Ga het avontuur tegemoet met je kindje en klap de Joolz Aer uit. Je kleine ontdekkingsreiziger zit in een heerlijk comfortabele stoel met voldoende ondersteuning en een veilige vijfpuntsgordel. De stoel is voorzien van een zonnekap en waterafstotende coating, zodat jullie tocht altijd aangenaam is! Omdat op avontuur gaan heel vermoeiend is, zet je de stoel eenvoudig in vlakke slaapstand. Zo kan je kindje even bijkomen van alle indrukken. 

Compact en licht 

De Joolz Aer is heel geschikt om te reizen. Je klapt de wagen in één seconde in met slechts één hand. De buggy is heel compact en kan dus eenvoudig in een bagagerek of in de achterbak van de auto neergelegd worden. Wil je de buggy dragen terwijl je kindje zelf loopt? Dan hang je de buggy van slechts 6 kg gewoon om je schouder dankzij de handige draagriem. Zo heb jij gewoon je handen vrij voor je mini! 

Ook als je de kinderwagen voor jouw newborn gebruikt kun je de kinderwagen met één hand volledig inklappen. Én door de volwaardge wieg kan de Joolz Aer al vanaf de geboorte gebruikt worden. Ideaal!  Joolz maakt het leven van new moms dus een stuk makkelijker! 

Alles voor een fijne wandeling 

De Joolz Aer maakt het leven een stuk makkelijker. Je kunt de wandelwagen makkelijk met één hand bedienen en bovendien is de wagen voorzien van een grote mand waar je boodschappen en speelgoed in kwijt kunt. Behalve de 7 vaste kleuren is de kinderwagen nu in drie nieuwe trendkleuren verkrijgbaar: 

  • Sage green, de natuurlijke optimist. 
  • Ocean blue, als je van fris en krachtig houdt. 
  • Desert ochre, voor een rustige look te midden van de drukte. 

Joolz Aer Desert Ochre gele kinderwagen oker

Joolz Aer accessoires

Zoals je van Joolz gewend bent, kun je je kinderwagen uitrusten met extra accessoires, zodat de kinderwagen bij jou en je kindje perfect past. Denk aan een voetenzak, meerijdplankje of voetensteun. Easy! 

Met de Joolz Aer wordt elk avontuur leuker! Voor welke van de prachtige kleuren ga jij? 

P.S. Wist je dat de Joolz Aer de Red Dot Award in 2022 heeft gewonnen?! 

Celeste Mostert

Door

31 oktober 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.