Joolz Aer+ | De beste buggy voor avontuur en comfort!

Joolz Aer+ | De beste buggy voor avontuur en comfort!

De grootste avonturen beleven en comfort bieden aan je kindje? De Joolz Aer+ zorgt dat je kleintje veilig met je mee kan.

Hoe zou het zijn als je een buggy hebt die je zó flexibel maakt dat je je kindje overal mee naar toe kunt nemen? Met de compacte en super comfortabele Joolz Aer+ ligt de wereld aan je voeten.

Joolz Aer+

Avontuur zonder stress

Er even tussenuit met het gezin? Heerlijk! Maar het vraagt altijd toch veel voorbereiding. Joolz maakt het zo gemakkelijk mogelijk om op zowel kleine als grote avonturen te gaan met de gloednieuwe Joolz Aer+. Dé buggy voor avonturen zonder stress! Een vakantie naar de zon? De Joolz Aer+ is cabin-proof en heeft een grote zonnekap met SPF 50+ die ultieme bescherming biedt tegen UV-straling. Citytrip? De hoge duwstang laat je moeiteloos door de stad dwalen en het zitje is in platte positie te brengen, zodat je kind comfortabel kan slapen. Op die manier zien wij zo’n avontuur zeker zitten! 

COMPACTE en lichte BUGGY

De travel-proof buggy weegt slechts 6 kilo, heeft een makkelijke shoulder strap en kun je in één seconde met één hand in- en uitklappen. Fijn voor als je kindje wilt gaan lopen. Ook maakt het de buggy lekker compact, zo is die makkelijk mee te nemen en op te bergen. 

Duurzame buggy

Naast al deze gemakken is de buggy super stijlvol! De Joolz Aer+ is verkrijgbaar in wel 9 verschillende kleuren en de stof is gemaakt van PET-flessen, hoe duurzaam! Bovendien groeit het design van de wagen moeiteloos met het gezin mee. Heeft je kindje meer ruimte nodig? De extra lange rugleuning biedt optimale nek- en hoofdondersteuning en kan tot 22 kilo dragen. Bij gezinsuitbreiding kun je de Joolz Aer+ upgraden met een extra wieg of een meerijdplankje voor oudere kinderen. Ideaal!

Isabel Van Der Boog

Door

28 maart 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.