Gespot! De Joolz Hub+ voor the coolest kids in town!

Gespot! De Joolz Hub+ voor the coolest kids in town!

Joolz brengt weer een prachtige wagen op de markt: de Joolz Hub+. De hipste kinderwagen voor de coolest kids in town!

Hip, cool, betrouwbaar én comfortabel: allemaal woorden die perfect passen bij de Joolz Hub+. Deze kinderwagen is perfect voor ouders die een compacte én stijlvolle wagen zoeken voor het leven in de ‘urban jungle’. Van baby tot peuter, deze wagen leidt je in alle fases veilig over kinderkopjes en door de smalle steegjes van de stad!

Comfortabel voor ouder en kind

De Joolz Hub+ is comfortabel voor je kindje, maar zeker ook voor jou. De wagen heeft grote achterwielen, waardoor je makkelijk met één hand kunt sturen. Ga je ’s avonds nog even op pad? Geen zorgen, want dankzij de LED-verlichting aan de voor- en achterkant van de wagen ben jij super goed zichtbaar.

Kinderwagen met verstelbare stoel

We snappen het: jij kijkt natuurlijk het liefste de hele wandeling naar je kindje. Je kunt het zitje dus gewoon in jouw richting zetten! Maar misschien is je kleintje wel toe aan een bredere blik op de wereld. In dat geval kan je het zitje omdraaien. Je kunt je kindje zowel rechtop als liggend in de wagen zetten, dus de Joolz Hub+ leent zich uitstekend voor een heerlijk dutje. Met de XXL-zonnekap mét ventilatie is je kindje bovendien tegen de zon beschermd.

Klaar voor het leven in de stad

De Joolz Hub+ zorgt ervoor dat jouw leven in de stad net even wat makkelijker wordt. Woon je in een bovenwoning? Je vouwt de Joolz Hub+ moeiteloos op tot een compact formaatje. Hang ‘m over je schouder en je hebt zelfs een hand vrij om je kindje te helpen met het beklimmen van de trappen. Ook als je een kleine woning of een kleine auto hebt is de Joolz Hub+ perfect, want dankzij het compacte formaat kan je de wagen makkelijk kwijt.

Joolz hub+ kinderwagen buggy buiten

Joolz? De beste keuze!

Wist jij dat je bij de aankoop van een kinderwagen, wieg of autostoel van Joolz levenslange garantie hebt? Zo koop je niet alleen een hippe kinderwagen, maar ook service waar je op kunt rekenen. Daarnaast plant Joolz voor elke kinderwagen die verkocht wordt een boom in één van de Joolz geboortebossen. Want een kinderwagen voor een urban jungle moet er wel voor zorgen dat die jungle groen blijft!

De Joolz Hub+ is voor the coolest kids in town! Vind jij ‘m ook zo tof?

Celeste Mostert

Door

21 januari 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.