Gespot! De kindvriendelijke kindertablet Kurio Tab Ultra 2

Gespot! De kindvriendelijke kindertablet Kurio Tab Ultra 2

Laat je kind op een vellige en vertrouwde manier genieten van kindvriendelijke content met de Kurio Tab Ultra 2 met Paw Patrol licentie!

De kinderen van tegenwoordig groeien op met schermpjes. En hoewel die schermpjes echt een uitkomst zijn voor ons als ouders, is het wel fijn om zeker te weten dat je op een verantwoorde manier schermtijd aanbiedt. Met de Kurio Tab Ultra 2 ben je daar zeker van, want met dit kindertablet bied je je kind schermtijd op een veilige, vertrouwde en gebruiksvriendelijke manier!

Gebruiksvriendelijke kindertablet 

De Kurio Tab Ultra 2 is een super gebruiksvriendelijke kindertablet. Niet alleen is de tablet knoei- en spatbestendig, maar hij is ook voorzien van een siliconen bumper in verschillende, vrolijke kleurtjes. Kidsproof, noemen we dat! Bovendien zijn er al diverse apps geïnstalleerd, zoals Netflix, YouTube Kids en Google Classroom. Je kind kan dus direct aan de slag.  

Kindvriendelijke content 

Alle tablets zijn voorzien van het Kurio Genius™ systeem. Dit houdt in dat kinderen alleen toegang hebben tot kindvriendelijke content. Het systeem blokt dagelijks miljarden webpagina’s en zorgt ervoor dat toegang geblokkeerd wordt als blijkt dat bepaalde content niet geschikt is voor kinderoogjes. Niet alleen het systeem, maar ook jij kunt zelf bepalen welke content je wel en niet geschikt vindt voor je kind. Websites waarvan jij niet wilt dat je kind ze kan bezoeken, zet je simpelweg op de zwarte lijst, zodat je kind veilig een filmpje kan kijken.   

Veilige schermtijd 

Je wil zuinig zijn op de ogen en oren van je kind. Daarom kan je bij de Kurio Tab Ultra 2 een tijdslimiet én een geluidslimiet instellen. Stel in hoe lang je kindje naar een filmpje mag kijken. Wanneer de tijd is verlopen, schakelt de tablet automatisch uit. Ook kan je dankzij het geluidslimiet voorkomen dat het geluid van de tablet te hard staat, om de oren van je kind te beschermen. 

kurio tab ultra 2

Met Paw Patrol licentie! 

Dit jaar viert Kurio haar 10-jarig jublieum. Dat moet gevierd worden! Daarom zijn alle kindertablets van Kurio uitgerust met de nummer 1 licentie van Paw Patrol. 

De Kurio Tab Ultra 2 bestel je hier

Anouk Bik

Door

20 november 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.