Gespot! De Bugaboo Fox 3 voor ultiem comfort op elk terrein

Gespot! De Bugaboo Fox 3 voor ultiem comfort op elk terrein

Woehoe! Bugaboo heeft weer een topper van een kinderwagen gelanceerd: de Fox 3. Of je nu in de stad of naast het bos loopt, de Bugaboo Fox 3 is comfortabel op elk terrein!

Wie op zoek gaat naar een kinderwagen, komt gegarandeerd het merk Bugaboo tegen in deze zoektocht. En dat is niet voor niks. Bugaboo is innovatief en werkt al 21 jaar lang aan slimme oplossingen voor ouders met jonge kinderen. De Fox 3 biedt een combinatie van verbeterde ergonomie, optimale veiligheid én vrolijkheid!

Avonturen met kleur

Die vrolijkheid zit ‘m in de kleur van de Bugaboo Fox 3. Waar de meeste kinderwagens gewoon in een standaard (en vaak vrij neutrale) kleur worden gemaakt, is de Fox 3 nét even anders. Jullie kiezen namelijk zelf de kleuren en materialen van jullie kinderwagen! De materialen waaruit je kunt kiezen zijn stuk voor stuk zacht en de kleuren zijn gebaseerd op alledaagse ontdekkingen. Van Stormy Blue voor een avontuur op het strand en Forest Green voor mooie wandelingen door het bos tot Morning Pink voor de vroege vogels die ’s ochtends als eerste in de speeltuin zijn.

Fox 3 Bugaboo kinderwagen

Makkelijk manoeuvreren

De Fox 3 is heel responsief. Met een kleine aanraking krijg je hem al in beweging. Je stuurt de kinderwagen heel makkelijk door krappe stadsstraatjes of over hobbelige bospaadjes heen. Jij geeft de richting aan en de wagen doet het zwaardere werk. Zo kunnen jullie op avontuur op elk terrein!

Voor een soepele en stabiele rit

Terwijl jouw kindje lekker ligt te slapen in de Bugaboo Fox 3, geniet jij van een soepele en stabiele rit. Dit komt door:

  • De uniek geveerde wielen. Hierdoor maak je moeiteloos scherpe bochten door allerlei straatjes.
  • Het innovatieve en centrale scharnierpunt. Dit scharnierpunt vangt schokken op wanneer je bijvoorbeeld een stoeprand afrijdt. Op wat voor terrein je ook loopt, je baby kan rustig verder slapen in de kinderwagen.
  • Het gestroomlijnde en robuuste model, zodat de wagen precies de kant oprijdt die jij in gedachten hebt.

Fox 3 Bugaboo kinderwagen close up details

Samen veilig op pad

Met de Bugaboo Fox 3 kinderwagen ga je super veilig op pad met je kindje. Het stoeltje is met een vijfpuntsluiting één van de veiligste stoeltjes die je kunt kiezen. Bovendien zijn de schouderkussentjes super zacht en is het matrasje ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van je kindje gereguleerd wordt. Alles voor een veilig en comfortabel avontuur.

Voor welke kleur ga jij?

Celeste Mostert

Door

11 oktober 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.