Gespot! De kletsboeken van Gezinnig!

Gespot! De kletsboeken van Gezinnig!

De momenten met je gezin nog waardevoller en zinvoller maken? Dat kan met de Kletsboeken van Gezinnig, vol vragen, opdrachten en onderwerpen om met je jonge kind door te nemen!

Het gezinsleven kan soms best hectisch zijn. Je wil er zijn voor je kind, maar door de dagelijkse drukte is het soms lastig om een moment van onverdeelde aandacht te vinden. Gezinnig heeft verschillende kletsboeken gemaakt: boekjes die helpen om één op één aandacht aan je kind te geven. Behulpzaam voor ouders en súper leuk voor kinderen!

Slaapklets

Het zijn die kleine momentjes die je kind zich later nog zal herinneren. Voor het slapengaan samen lachen, praten, opschrijven en verwerken… En dat is precies waar Slaapklets je bij helpt. De verschillende Slaapkletsboekjes staan vol leuke vragen en opdrachten om aan het einde van de dag samen mee bezig te gaan. Zo bouw je de dag op een rustige én gezellige manier af. Ouders die Slaapklets al een tijdje gebruiken geven aan dat hun kind minder moeite heeft om prikkels te verwerken aan het einde van de dag en dat Slaapklets een fijne manier is om elke dag even wat tijd samen door te brengen. Zo is er in het hoofd van je kind weer ruimte voor mooie dromen tijdens de nacht.

Je kunt kiezen uit Slaapklets voor kleuters (deel 1 en deel 2) of Slaapklets 6+ (deel 1, deel 2 en deel 3).

“Met de hulp van de invulboeken hebben de kinderen een moment om bij hun dag stil te staan én het is een fijne ingang om even samen te praten voor het slapengaan.”

Nog meer kletsen met de andere leuke Kletsboekjes!

Ook de andere Kletsboekjes zijn leuk, grappig én waardevol om te hebben. In Relaxklets vind je bijvoorbeeld leuke yoga-oefeningen, meditaties, massages, spelletjes en kletsvragen om het hoofd van je kindje en je eigen hoofd lekker leeg te maken! Maar ook voor specifieke situaties zijn er Kletsboekjes. Zo is er Scheidingklets, een invulboek voor kinderen (van 6 tot 12 jaar) van gescheiden ouders. Ook zijn er de diverse Duoklets boekjes waarin een kind samen met papa, mama, opa of oma herinneringen kan bewaren. Tafelklets is ook echt een aanrader: hét boekje om het aan tafel nog gezelliger te maken.

Welk Kletsboek ga jij in huis halen?

Celeste Mostert

Door

20 juli 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.