Gespot! Maak een persoonlijke playlist voor je kids

Alles is leuker met muziek, vooral met een gepersonaliseerde playlist! De Kids Activity Mixtape Generator is daarom precies wat jij nodig hebt om je kinderen een paar uur te vermaken!

De zomervakantie laat niet lang meer op zich wachten. Voor je het weet zijn de kinderen weer wekenlang vrij. Hoe ga je ze al die tijd vermaken? Wij hebben alvast dé tool voor deze periode gespot, namelijk de Kids Activity Mixtape! Zo maak je in een handomdraai persoonlijke playlists voor je kids.

De meeste kinderen zijn dol op muziek. Maar een playlist van één artiest afluisteren, lukt bijna nooit. Het begint met Juf Roos, dan moet het toch Woezel & Pip zijn en ‘mag ik nu Tonky & Jack mam?’

jongens verkleed als captain america en spiderman

Gepersonaliseerde playlists voor kids

Hoe handig zou het zijn als je heel makkelijk en snel een gepersonaliseerde playlist voor je kind kunt maken? Met de Kids Activity Mixtape Generator is dat een fluitje van een cent! Bespaar jezelf wat kostbare tijd door in plaats van allerlei Spotify-lijsten door te spitten tot je de juiste jams hebt gevonden, gewoon een gepersonaliseerde mixtape te fixen voor jouw peuter of kleuter.

Of je nu thuis iets leuks gaat doen of met de auto erop uit gaat; van muziek worden veel kids hartstikke vrolijk. Een gepersonaliseerde playlist met hun favoriete muziek zorgt er vaak voor dat je ze even een tijdje niet meer hoort. Ideaal! (Je kunt dan natuurlijk zelf bepalen of je de mixtape afspeelt via de autoradio of ze lekker een koptelefoon op laat zetten, haha...)

LEES OOK: Zo vermaak je je kinderen in de auto | Tips voor een lange autorit!

Kids Activity Mixtape Generator

Met de Kids Activity Mixtape Generator maak je super makkelijk gepersonaliseerde playlists aan. Kies je activiteit en de duur van de activiteit, en de generator zorgt ervoor dat jij gedurende de hele activiteit muziek hebt. Hoe gaaf is dat! Lekker autorijden, zingen, dansen, spelen of bakken op de lievelingsmuziek van je kind.

Zo werkt de Kids Activity Mixtape Generator

Maar hoe maak je dan zo’n gave persoonlijke Kids Activity Mixtape? Hieronder leg ik stap voor stap uit hoe je de Kids Activity Mixtape Generator gebruikt:

 1. Log in bij de Kids Activity Mixtape Generator met je Spotify-account.

 2. Kies één van de volgende activiteiten:
  - Liedjes zingen
  - Verhaaltjes luisteren
  - Dansen
  - Spelen
  - Bakken

 3. Kies één of meerdere kinderfiguren ter inspiratie voor jouw playlist (deze stap kun je eventueel ook overslaan).

 4. Selecteer de lengte van jouw persoonlijke afspeellijst via de schuifbalk.

 5. Resultaat: Jouw persoonlijke playlist wordt gegenereerd op basis van het thema en de geselecteerde artiest, maar wel aangevuld met andere artiesten in de categorie van die activiteit.

En wat denk je? Superleuk toch! Ga snel naar de Kids Activity Mixtape Generator, log in met je Spotify-account en begin! 

Voor welke activiteit gaan jij en je kids als eerst een playlist maken? 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Alles Kids.

Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.