Quilt maken voor baby? Moderne baby quilts

Quilt maken voor baby? Moderne baby quilts

Niks geen suffe patronen of kleuren, maar ontzettend modern!

Quilt maken voor baby? Quilten is iets super ouderwets. Onder het mom 'oud is weer nieuw' is een baby quilt weer helemaal hot. Alleen dan wel in een modern jasje. Niks geen suffe patronen of kleuren! 

Met een klein mormeltje kun je niet genoeg kleedjes hebben. Ze zijn multifunctioneel. Een quilt is lekker warm en zacht, maar ook ideaal voor je baby om op te spelen. Nu gaan we je niet zitten vervelen met saaie tuttige quilts. Deze exemplaren zijn allemaal lekker fris en hip! Wil jij zo'n quilt? Dan heb je twee opties: of je koopt er één of je gaat aan de slag. Wij hebben toffe quilts gevonden voor een leuke prijs. Je moet meestal denken aan meer dan €100 euro. Dit komt ook omdat het veel tijd kost zo'n quilt te maken. Hieronder vind je quilts met uitleg die je zelf kunt maken. Daaronder zie je de quilts die je kunt kopen.

Maak zelf een quilt voor je baby

Voor de creatieve lady's onder ons kun je zelf aan de slag gaan. Hieronder zie je een paar voorbeelden van quilts die je zelf kunt maken. Ben je te druk? Heb je hier geen geduld voor? Of is freubelen niets voor jou? Dan kun je ook altijd een aanstaande oma lief aankijken.

Tutorial hoe je een quilt kunt maken 

Quilt blauw chevron

Baby quilt kopen

 
 
Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.