Gespot! De ‘easy peasy’ maaltijdboxen van HelloFresh (+ korting!)

Gespot! De ‘easy peasy’ maaltijdboxen van HelloFresh (+ korting!)

Een maaltijdbox is ideaal voor een gezin met soms een druk, hectisch leven. Influencer Ajla van OUAPC testte voor ons de box van HelloFresh!

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent ook dat we bij ons thuis weer in het normale ritme zitten. Met name de maandagen zijn altijd even wennen! Dat is na een heerlijk weekend al zo, laat staan na zes weken vakantie... Een grote hulp hier in huis om de stress van alledag de baas te zijn, zijn de maaltijdboxen van HelloFresh!

Ik ben geen ochtendmens en hou niet van maandagen. Je kunt je dan ook vast voorstellen dat de eerste maandag na de vakantie, toen onze dochter Nika (5) voor het eerst naar groep 2 ging, nog tienduizend keer zo heftig was als normaal!

Haasten, rennen en hollen

Wat bij ons ook gepaard gaat met een nieuw schooljaar, is een nieuw voetbalseizoen. Papa/hubby speelt nog voetbal en is daarvoor drie avonden in de week en de hele zaterdag weg. Dan is het spitsuur zo aan het begin van de avond extra heftig!

Daarnaast wonen wij als gezin met drie kids tijdelijk niet in onze woonplaats Zwolle, maar gaat de oudste daar wel naar school én zit het kantoor van mijn bedrijf daar, dus moeten we doordeweeks vaak haasten, rennen en hollen. Tegen de tijd dat we thuis zijn (na in de file te hebben gestaan), moeten we snel koken, eten en de kindjes douchen en in bed leggen voordat papa naar voetbal gaat.

Makkelijke maaltijden van HelloFresh

Je kunt je dus vast voorstellen dat ik, vooral doordeweeks, weinig zin heb om lang in de keuken te staan. Maar ja, je wilt je gezin toch een voedzame maaltijd voorschotelen én het liefst ook nog een beetje gevarieerd eten! Drie keer per week een patatje halen is ook zo wat...

Voor ons drukke leventje zijn de maaltijdboxen van HelloFresh dan ook echt een uitkomst. Op zaterdagochtend wordt er een ‘Family’ of ‘Quick & Easy’ box met drie maaltijden bezorgd die we op deze hectische avonden kunnen klaarmaken. Hier zitten hele makkelijke gerechten in die ook nog eens snel te bereiden zijn. Makkelijker wordt het voor ons echt niet! Goed eten en er niet meer over na hoeven te denken. Scheelt een hoop stress!

Voordelen van HelloFresh-maaltijdboxen

Wij zijn dus groot fan van HelloFresh! Voor wie nog twijfelt om het eens te proberen, hier alle voordelen op een rijtje:

  • Het scheelt boodschappen doen; je hoeft voor drie maaltijden per week zelf niks in huis te halen, want de box wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Daarmee voorkom je ook weer dat je onnodige impulsaankopen doet in de supermarkt!

  • Het zijn makkelijke recepten die snel te bereiden zijn. Zelfs de meest klungelige kok kan dit!

  • Alle recepten zijn gezond en maak je met verse ingrediënten.

  • Er zitten precies de juiste hoeveelheden in van alle ingrediënten, dus geen voedselverspilling.

  • Je kunt online zelf je menu samenstellen: elke week heb je de keuze uit zestien recepten!

  • Je maakt kennis met nieuwe ingrediënten of gerechten die je zelf misschien niet zo snel zou kopen of maken.

  • Je eet gevarieerd: niet meer elke week terugvallen op je standaard pastarecept of groente, aardappels en vlees. Je hoeft jezelf ook niet meer zo vaak te pijnigen met de vraag: ‘Wat moeten we nú weer eten?!’

  • De box is op ieder moment te pauzeren of stopzetten (bijvoorbeeld als je op vakantie gaat). Je zit nergens lang aan vast!

Je bestelt de maaltijdboxen van HelloFresh (met korting!) op hun website >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HelloFresh.
Volg Ajla op haar Instagram-account @ouapc!

BESTEL HELLOFRESH VIA MINIME.nl MET 50% KORTING!

Wil jij HelloFresh graag eens proberen? Via www.hellofresh.nl/minime en de code HELLOMINIME bestel je je eerste box met maar liefst 50% korting! (Geldig op iedere box.)

Ajla van der Wal

Door

29 augustus 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.