Gespot! Gepersonaliseerde broodtrommel & drinkfles voor school

De kids gaan binnenkort weer ‘back to school’! Dat betekent: een nieuwe broodtrommel en drinkfles. Influencer Sanne testte voor ons die van MyMepal!

Om het ‘back to school’ gaan na een fijne vakantie wat leuker te maken voor kinderen, worden er vaak nieuwe schoolspulletjes gekocht. Zo ook bij ons! Onze kleuter Sophia mocht zelf een nieuwe broodtrommel en drinkfles samenstellen en had daar heel veel lol in. Ze zijn superleuk geworden!

Aftellen naar school

Het hele land zit nog middenin de zomervakantie. Wij wonen in Brabant en waren dit jaar als eerst aan de beurt. Dat betekent dus ook dat wij weer als eerst naar school moeten! Sophia is al aan het aftellen om haar klasgenootjes weer te zien. Want hoe leuk ze de vakantie ook vindt, ze speelt toch ook wel heel graag op school.

Sophia gaat na de zomervakantie naar groep 2. Ze heeft dus vorig jaar haar eerste jaar op de basisschool gehad en daardoor weet ze nu precies wat haar te wachten staat. Ze heeft er zin in!

Met de laatste week schoolvakantie beginnen toch langzaam weer de voorbereidingen voor school. Is haar schooltas nog heel? Ze moet nieuwe gymschoenen in de juiste maat. En ze mocht dit jaar zelf haar broodtrommel maken!

Gepersonaliseerde broodtrommel van MyMepal

Vorig schooljaar had Sophia al een broodtrommel van MyMepal. Dat is super goed bevallen en dus mocht ze er voor dit jaar weer eentje uitzoeken. Deze keer heeft ze hem helemaal zelf samengesteld. Ze wilde er een foto van zichzelf op en op de bijpassende drinkfles een foto van haar en haar babybroertje Vic. Ze versierde deze nog met een regenboog en eenhoorn en dat alles in haar lievelingskleur: ROZE. Groot feest bij het uitpakken natuurlijk! Ze is mega trots op haar zelfgemaakte broodtrommel en beker.

LEES OOK: Traktaties voor op school

Bestaand ontwerp

Ben je nou niet zo creatief? Kies dan voor een bestaand ontwerp. Zo heeft MyMepal ook super mooie broodtrommels met bijvoorbeeld Woezel & Pip of Disney en standaard ontwerpen met alleen een naam. Genoeg keus dus!

Tuitbeker voor baby’s

Voor Vic bestelde ik een nieuwe tuitbeker. Hij is nu 6 maanden oud en langzaam willen we deze beker gaan introduceren. Ook deze maakten we met een foto van hemzelf erop. In een vrolijk kleurtje en door de foto makkelijk te herkennen voor de leidsters op de opvang. 

Wij genieten nog even van de vakantie! En dan beginnen we weer met veel zin aan een nieuw schooljaar.

Je shopt de broodtrommels & drinkflessen bij MyMepal >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MyMepal.
Volg Sanne op haar Instagram-account @huisje.vol.liefde!

Sanne Brekelmans

Door

15 augustus 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.