Gespot! Prachtige geboorteborden voor aan het raam

Gespot! Prachtige geboorteborden voor aan het raam

Een geboortebord aan het raam is een hele toffe trend die we steeds vaker zien. Zo laat je aan iedereen weten dat je kindje geboren is!

Een geboortebord is een superleuke en unieke manier om de geboorte van jullie kindje bekend te maken. Als je op zoek bent naar een iets originelere geboorteaankondiging dan de traditionele ooievaar in de voortuin, is een geboortebord vast echt iets voor jou. Wij tippen graag de prachtige geboorteborden van Kidsdeco.nl!

Inhoud 

Geboortebord aan het raam

Een geboortebord is een stevig bord dat je aan de buitenkant van je raam bevestigt om aan iedereen te laten weten dat jullie baby geboren is. Het is vergelijkbaar met het bord dat makelaars gebruiken als een huis te koop staat, maar dan veel mooier! 

Geboortebord kopen

Bij Kidsdeco.nl koop je de mooiste geboorteborden voor aan het raam. Ze hebben de grootste collectie hippe designs; er zijn maar liefst 160 toffe ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Ze zijn naar wens te personaliseren: je kunt ervoor kiezen om alleen de naam erop te laten drukken of de geboortedatum er ook bij te vermelden. Kidsdeco.nl heeft geboorteborden voor meisjes, geboorteborden voor jongens en unisex-borden in de collectie. Zo laat jij de buurt in stijl weten dat jullie kindje geboren is!

Weerbestendig geboortebord

De geboorteborden zijn makkelijk tegen het raam aan te plakken met de plakstrips die ervoor zorgen dat het bord niet wegwaait. Het bord is bestand tegen water en harde wind. Wel zo handig! Ook prettig: het bord verkleurt niet door de zon.

Ook top: de levertijd van een geboortebord van Kidsdeco.nl is maar twee werkdagen. Zo heb je ‘m supersnel in huis en dat is fijn, want als new parents willen jullie de geboorte van jullie kindje vast zo snel mogelijk van de daken schreeuwen!

Geboortebord aan het raam

Geboortebord aan het raam

Geboortebord zelf ontwerpen

Het toffe is dat je nu ook je eigen ontwerp kunt uploaden en laten drukken op een geboortebord voor aan het raam. Zo maak je de aankondiging van de geboorte van jullie baby nóg unieker!

Shop geboorteborden bij Kidsdeco.nl

Je shopt deze unieke geboorteborden voor aan het raam bij Kidsdeco.nl! Neem snel een kijkje in de zeer uitgebreide collectie >>

Geboortebord aan het raam zelf ontwerpen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kidsdeco.nl.

Redactie MiniMe.nl

Door

23 februari 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.