Sleepyhead - Mijn ervaring

Sleepyhead - Mijn ervaring

Ik kocht een Sleepyhead voor mijn pasgeboren baby Mink en eerlijk waar, het babynestje is een echte musthave! Ik vertel je alles over de Sleepyhead.

Ik vroeg op Instagram of er meer moms waren die ervaring hadden met een Sleepyhead. Mink slaapt het beste als hij dichtbij ons in de buurt is en daar is de Sleepyhead ideaal voor. Uit mijn post kwamen wel meer dan 55 reacties met hele positieve ervaringen! Benieuwd wat de reacties waren en waarom een Sleepyhead een echte musthave is? Ik zal je alles vertellen!  

sleepyhead baby

Waarom vinden baby'tjes het fijn om in een Sleepyhead te liggen? In feite is een Sleepyhead gewoon een bedverkleiner. Maar dat klinkt een tikkie ongezellig, toch? Je kunt een Sleepyhead een beetje vergelijken met het inbakeren van je kleine. Het biedt ze geborgenheid en ik merk dat Mink dat heerlijk vindt. 

Op MiniMe.nl hebben we een heel artikel geschreven over alles wat je moet weten over babynestjes!

Mijn ervaring met een Sleepyhead

Ik merk dat Mink het heel fijn vindt om een knus plekje te hebben. Als ik de Sleepyhead in de box leg, heeft hij echt een knusse plek! Ook leg ik deze Sleepyhead wel eens in zijn nieuwe ledikant. Nu slaapt Mink 's nachts nog in een bednestje, maar overdag in zijn slaapkamer. Hij moet écht wennen aan een ledikantje en de Sleepyhead biedt weer dat geborgen plekje! Ik zeg ideaal!

ervaringen van anderen 

Op Instagram en in de Mombitious Facebook-groep vroeg ik of er meer moeders zijn die ervaring hebben met een Sleepyhead. Dit vond ik waardevolle reacties:

Alleen gebruikt onder toezicht

Ik heb de Sleepyhead gebruikt bij mijn zoontje gedurende de eerste maanden. Ik heb het nooit in zijn bedje gebruikt 's nachts, maar altijd onder toezicht. Bijvoorbeeld in de box, als we ergens naartoe gingen of tijdens de kraamweek in ons bed. Ik vond het ideaal!

- Marlies

Een echte aanrader

Ik kan het in een woord opschrijven: GE-WEL-DIG! Ik heb hem de eerste zes maanden dag en nacht gebruikt. Overal ging de Sleepyhead mee naar toe, in de box bij ons in bed, uit logeren noem het maar op. Jammer dat hij er nu uitgegroeid is. Ik raad het iedereen aan!

- Marlous

Het biedt geborgenheid

Ik heb hem bij mijn tweede aangeschaft en heel veel gebruikt als bed in de box. Ze ligt dan toch wat meer geborgen en ik merkte dat ze dat heel fijn vond! 

- Linda

Sleepyhead kopen

Ben jij nu ook helemaal fan van de Sleepyhead? Hier vind je de leukste Sleepyheads!

Sarah Glasbergen

Door

02 april 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.