Zodra je moeder bent is het tijd voor deze huidverzorging

Zodra je moeder bent is het tijd voor deze huidverzorging

Wat is fijne huidverzorging als je moeder bent? Slapeloze nachten, tijdgebrek en iets minder aandacht voor jezelf: dat ga je na verloop van tijd wel zien.

Drie jaar geleden werd ik voor het eerst moeder en veranderde mijn leven nogal. Ik was altijd al druk met mijn eigen onderneming, maar nu heb ik mijn eigen onderneming waar het nooit rustig is en een kleine peuterpuber. Ik zou niet anders willen dan deze drukte, ik geniet er oprecht van. Maar let's be honest: je ziet het wel aan me! Daarom ben ik zodra ik moeder werd, extra aandacht aan mijn huidverzorging gaan besteden. Ouder worden we allemaal en die rimpels houd je ook echt niet volledig buiten de deur, maar ik vind het heerlijk om te tutten, goed te smeren en het idee te hebben dat ik er daardoor zo fris mogelijk uit zie. Heb jij dat ook? 

Fijne crèmes voor busy moms

Ik kreeg een tijdje terug dit advies: als je onder de douche vandaan komt en je wilt gelijk smeren omdat je een trekkerig gevoel hebt, dan is het tijd voor een anti-aging crème. Het is natuurlijk niet zo dat je daardoor altijd het huidje van een twintigjarige hebt, maar deze crèmes zijn wel rijker, extra hydraterend en voedend. Ik ontdekte de verzorgingslijn van het merk Montbrun (te krijgen via SoloBioMooi). Dit merk gebruikt dezelfde technologie als het luxemerk Vichy, maar dan op compleet biologische basis. Daar houd ik wel van, geen zooi op mijn huid!  Ook niet onbelangrijk: ze staan leuk op mijn wastafel. (Enne, de prijs zal je alles meevallen, bonus!) 

Wel of geen serum?

Ik ben zelf van team serum, maar toen we het er op kantoor over hadden, vroegen sommige mama's zich af wat dat nou extra toevoegt. Ik vind het een fijne éxtra verzorging, zoals je ook wel eens een haarmasker gebruikt voor je haar. Ik mocht via SoloBioMooi deze van het merk Ooh! testen. Deze zijn 100% vegan en ik moet zeggen: ze zijn zo fijn! Het zijn hele pure, natuurlijke gezichtsoliën die heel verzorgend werken. Ik voel me vaak gelijk een paar jaar jonger - al zit dat meer tussen mijn oren haha. 

LEUK CADEAUTJE!

We mogen jou blij maken met een leuke korting op de huidverzoring van Montbrun en Ooh, te krijgen via SoloBioMooi. Bestel voor 15 december 2017 met de code mom20 en je krijgt 20% korting! 

Sarah Glasbergen

Door

23 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.