Inspiratie! Neutrale babykamer

Inspiratie! Neutrale babykamer

Geen zin in een mierzoete babykamer? I totally get it! We geven je de leukste inspiratie voor een neutrale babykamer.

Neutrale babykamers zijn misschien wel de mooiste kamers. Geen uitgesproken kleuren, maar wel heel veel sfeer. We geven je wat leuke inspiratie voor een neutrale babykamer. Enne, een neutrale babykamer heeft ook nog eens een paar voordelen. 

Waarom neutrale babykamer

Een neutrale babykamer is super genderproof (handig als je het geslacht nog niet wilt weten). Naast dat een neutrale babykamer super tof is geeft het ook een hoop rust en dat willen we in de slaapkamer. 

De babykamer inrichten is een van de leukste dingen als je zwanger bent! Maar wat is nu belangrijk om op te letten? Je leest het hier

 

Een bericht gedeeld door Momblogger (@madebymowie) op  

 

Een bericht gedeeld door Emily Slotte (@emsloo) op

Tijdloos

De babykamer omtoveren in een grote meiden/jongens kamer is echt super makkelijk. Voeg wat leuke accessoires toe en je hebt in een klap een hele andere sfeer.

Isabelle Spapé

Door

23 oktober 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.