MiniMe Loves: de nieuwe webshop VanBabs

MiniMe Loves: de nieuwe webshop VanBabs

We vinden héél veel webshops te gek, maar deze om een heel bijzondere reden nog net iets meer.

Pas heeft Babs de grote sprong genomen en eindelijk haar droom nagejaagd: een eigen webshop openen. Helaas was het duwtje in haar rug een hele verdrietige: na de geboorte van hun tweede dochtertje, moesten Babs en haar familie ook weer afscheid van haar nemen. "Ze was te kort op deze aarde, maar ze is van onschatbare waarde. Saar heeft ons doen beseffen dat het leven vandaag uit alleen liefde kan bestaan, en morgen alleen nog maar uit verdriet." 

"Maar ondanks dat grote verdriet en de leegte in mijn moederhart heeft ze me ook veel gebracht. Dankzij haar ben ik mijn dromen gaan najagen," vertelt Babs. Zo startte ze met VanBabs, een online shop met alleen maar met liefde (hand)gemaakte items voor kleintjes. Denk aan speenkoorden, swaddles, haarbandjes, mutsen. 

Fijne, unieke babyproducten

Waar Babs uniek mee is zijn de Maxi Cosi covers en swaddlezakken. De 'WLTRSTN' Maxi Cosi covers zijn een soort zakken die je over het kinderstoeltje heen kan trekken zodat je kleintje geen prikkels van buitenaf krijgt en lekker rustig kan slapen. Geen hinderlijke wind, regen of zonnestralen of drukte van de straat... Ideaal! Deze cover kun je ook gebruiken worden wanneer je wat privacy wilt om je kindje borstvoeding te geven. De swaddlezakken zijn een soort hydrofiele coconnetjes waar je newborn lekker in weg kan te dutten of kroelen. Ze zijn niet bedoeld als slaapzak.

"Het is nooit te laat voor nieuwe hoop en oude dromen"

- Babs

 

Rosanne Buitendijk

Door

25 augustus 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.