Little Indians lanceert eigen skincare

Little Indians lanceert eigen skincare

Woehoeee! Little Indians, dat toffe Nederlandse merk voor stoere baby en kinderkleding, lanceert een eigen verzorgingslijn.

Na twee jaar ontwikkelen, testen, testen en nog eens testen, brengt Little Indians haar eigen skincare voor baby's op de markt. En dat zit niet alleen in een mooi jasje, het is ook heel zacht voor de gevoelige babyhuid én wordt eco friendly geproduceerd. Drie keer mooi meegenomen dus!

Verzorging voor gevoelige huid

Een eigen skincare lijn was voor Vanessa van Little Indians al lang een droom. Zelf heeft ze een eczeem gevoelige huid, en ook haar oudste kind heeft een snel geïrriteerde huid. Daarom ontwikkelde ze een kwalitatieve skincare die zacht en verzorgend is voor baby's en kinderen. Ach, en waarom ook niet voor jezelf?

Alleen maar goede ingrediënten

De verzorgingslijn bestaat uit een hair & bodywash en een bodylotion. De producten zijn vrij van chemische stoffen en bevat geen parabenen, sulfaten (SLS/SLES), synthetische kleurstoffen, conserveermiddelen. De skincare is vanaf september via Little Indians te koop. Wij weten nu al: we hebben er een nieuw favorietje bij!

Lees ook:

Ingrediënten babyverzorging: hier moet je op letten!

Cool Moms | Vanessa de Kock Erasmus

Rosanne Buitendijk

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.