De liefste acties die kinderen zelf verzinnen

De liefste acties die kinderen zelf verzinnen

Misschien weet je door eerdere blogs al dat we een crush hebben op de CliniClowns. We hebben iets belangrijks wat we graag met je willen delen.

Zelf zijn we hier geen van allen ooit een CliniClown tegen het lijf gelopen. Gelukkig maar! Maar aangezien we hier op de redactie wel allemaal kindjes hebben, kost het niet zoveel moeite om 1. te beseffen hoe machteloos je je moet voelen als je kindje in het ziekenhuis ligt en 2. dat afleiding in dat geval SUPER welkom is. En dat is waar de CliniClowns voor zorgen! Omdat de CliniClowns veel meer kinderen afleiding willen bezorgen, zoeken ze versterking.

Carrièreswitch?

Nee, we vragen je niet om je carrière om te gooien en voortaan elke ochtend een rode neus en schminck uit de kast te trekken in plaats van je laptop. Integendeel, CliniClown zijn is een vak apart waarvoor je in bezit moet zijn van de nodige theateropleidingen... Maar CliniClowns is wel blij met elke actie die georganiseerd wordt om geld in te zamelen. En zélfs dat hoef je niet in je eentje te bedenken.. er zijn gelukkig heel veel enthousiastelingen die de leukste dingen verzinnen die money voor de CliniClowns oplevert. 

Rode aardbeienneuzen bakken

Hier vind je een overzicht met alle super sympathieke en kleinschalige acties die er zijn. Ik had een echt 'ahhh wat lief' momentje bij de actie van twee vriendinnetjes die klusjes willen doen om zo geld in te zamelen voor nog meer CliniClowns optredens. Extra likeable omdat zij zo te zien wél ervaring hebben met de clowns. En misschien heb je onlangs wel een Clinibol op? Vader Jimmy bedacht deze aardbeientaartjes in de vorm van een clownsneus en weet daarmee zelfs anderen aan het bakken en verkopen te krijgen. 

Enne, vind je het leuk om je kinderen iets te laten opzetten deze zomervakantie? CliniClowns zoekt namelijk mensen die hun talent inzetten om geld in te zamelen met een mooie actie. Wat dacht je van koekjes bakken of zelf waterijsjes maken bijvoorbeeld? Meld je actie dan ook aan zodat nog meer anderen dit kunnen steunen - of kijk wat je nog meer kunt doen om bij te dragen. Dan kan CliniClowns er voor nóg meer zieke & gehandicapte kinderen zijn!

Lees ook!

Rosanne Buitendijk

Door

06 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.