Musthave! Met dit subtiele sierraad steun je een heel goed doel

Musthave! Met dit subtiele sierraad steun je een heel goed doel

Dit prachtige sierraad staat prachtig om jouw nek én je steunt er een goed doel mee. KiKa en het Nederlandse sieradenmerk LOTT. gioielli hebben namelijk de handen ineen geslagen om een bijzonder cadeau voor moederdag te lanceren.

Vorig jaar ontwierp LOTT. gioielli al een heel mooi armbandje voor KiKa en nu is er een bijpassende ketting bij. En echt waar, het subtiele design is ontzettend mooi. Het kettinkje wordt in een gelimiteerde oplage op de markt gebracht voor Moederdag. 

Als je om wat voor reden dan ook een speciale band hebt met KiKa, is het helemaal speciaal om dit mooie sierraad om je hals te hebben. Maar zelfs al heb je dat niet, dan is dit nog een echte musthave! En hoe mooi is het dat je dan KiKa steunt? De opbrengst gaat namelijk volledig naar KiKa. Je shopt de ketting, maar ook het bijpassende armbandje, in de webshop van KiKa.

Charlotte en Dominique Bertrums, de ontwerpsters van LOTT. gioielli, zijn trots op de samenwerking met KiKa. “De eenvoudige ketting is subtiel en on-trend. Er is bewust gekozen om de verwijzing naar KiKa klein te houden met een labeltje aan de sluiting. Dat maakt het sieraad draagbaar en juist een cadeau met een mooie gedachte om te geven deze Moederdag.”

wat doet KiKa

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) zet zich al 15 jaar in voor onderzoek naar kinderkanker. De stichting werft fondsen voor speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

“Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat moet en dat kán beter. Het is ons doel om het percentage te verhogen naar 95%. KiKa is ontzettend blij met de steun van LOTT. gioielli, een prachtig initiatief en mooie manier om ons te steunen.”

- Frits Hirschstein, oprichter van KiKa

Wil je KiKa ook ook steunen? Zet de ketting dan op je verlanglijst voor moederdag. Je moet er wel snel bij zijn, want de ketting is dus maar in gelimiteerde oplage verkrijgbaar

Gabriëlle  Wuister

Door

26 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.