De leukste comfi zwangerschapsjurkjes

De leukste comfi zwangerschapsjurkjes

Je zwangerschap is een reden om weer eens goed te gaan shoppen! Maar waar vind je comfortabele én hippe zwangerschapsjurkjes? Wij hebben ze voor je verzameld!

Het zoeken naar leuke zwangerschapsjurkjes is lastig, want er is ontzettend veel keus. Daarnaast wil je dat ze lekker comfortabel zijn én dat ze er ook nog eens trendy uitzien! Om je een beetje op weg te helpen, verzamelden wij de leukste comfi zwangerschapsjurkjes waar jij gegarandeerd in zult shinen! Laat maar zien, die mooie buik!

Maxi-jurken

Misschien wel de grootste favoriet van iedere vrouw (en dus ook de zwangere): een maxi-jurk. Dit is een heerlijke lange jurk waar je zwangerschapsbuikje perfect in naar voren komt! Bovendien scoren deze jurkjes hoog in comfort én kun je deze jurk ook nog eens de gehele zwangerschap dragen. Sounds perfect!

Losvallende jurkjes

Als je voor héél comfortabel wilt gaan, zijn losvallende jurkjes perfect! Deze zwangerschapsjurkjes zijn alles behalve strak en je kunt je er prima in bewegen. Lekker luchtig en ideaal op warme dagen!

Basic zwangerschapsjurkjes

Een basic zwangerschapsjurkje mag zeker niet ontbreken in je kledingkast. Het past overal perfect bij en is daarom ook geschikt voor alle gelegenheden. Een jasje erover, sneakers of hakken eronder... and you're good to go! Daarnaast zijn deze jurkjes vaak lekker stretchy en dus supercomfi!

BEKIJK OOK EENSZwanger en een feestje? Dit zijn de leukste party dresses!

Nienke Wildhagen

Door

14 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.