Dit is de it-fiets voor stoere peuters en kleuters

Dit is de it-fiets voor stoere peuters en kleuters

Een it-fiets, bestaat dat ook al? Als je het ons vraagt wel. De merken Kinderfeets en Makii hebben de handen ineen geslagen en hele stoere fietsen voor onze mini's gemaakt!

De Kinderfeets x Makii fietsen zijn zo tof, ik weet bijna niet met welke feature ik moet beginnen. Het design valt natuurlijk lekker op, maar wist je dat je bij de zwarte Classic variant krijtjes krijgt zodat je de illustraties kunt inkleuren? Gaaf!

Loopfiets in plaats van zijwieltjes

Het inkleuren past natuurlijk helemaal in de stijl van Makii, het merk dat je misschien wel kent van de Turbo Grote Kleurplaten? Met de dikke banden en lage instap is de Classic fiets heel geschikt voor kindjes tussen de 2 en 5 jaar. De stoere looks zullen vast en zeker in de smaak vallen. Wist je dat een loopfiets heel goed is om je kindje te leren balans te houden? Op deze manier kun je waarschijnlijk de fiets met zijwieltjes overslaan omdat ze de skills van het in balans houden van een fiets al onder de knie hebben! 

Van driewieler tot loopfiets

Er zijn twee varianten van de Kinderfeets x Makii design loopfietsen. De witte Tiny Tot variant is ook heel inventief: deze fiets transformeer je heel easy van driewieler tot loopfiets met 2 wielen. Zo kun je er lekker lang gebruik van maken! Deze fiets is al geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Voor elke verkochte fiets wordt een boom geplant door stichting Trees for the Future. 

Wat kost dat dan?

Gut ja, de prijs. Je hoeft je hart niet vast te houden: de Tiny Tot is van jou voor €79, de Classic kost €44,99. Niet gek als je kijkt naar vergelijkbare fietsen zoals de Wishbone bike. Dus vier je binnenkort de eerste of tweede verjaardag van jouw Mini-Me? Dan weten wij wel een stoer cadeau! 

Rosanne Buitendijk

Door

07 april 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.