4 x warme chocolademelk met een twist

4 x warme chocolademelk met een twist

Even iets anders dan de old fashioned warme chocomel met slagroom!

Met al dit koude weer mag je jezelf soms best belonen met een warm drankje. Warme chocomel is hartstikke lekker, maar het mag ook wel een keer een twist hebben. Daarom deel ik vandaag met jullie 4 receptjes voor warme chocolademelk met een twist!

Deze heerlijke receptjes zijn binnen 10 minuten gepiept en hartstikke leuk om samen met je kids op een zondagmiddag te bereiden. Het hele recept vind je in de linkjes. Enjoy!

Pompoen witte chocola

Pompoen is natuurlijk dé smaak van het najaar. En deze pompoen witte chocolademelk is tóch weer een tikkie anders dan de bekende pumpkin spice latte bij de Starbucks. Gebruik witte chocola om je chocolademelk te maken en voeg er pompoenpuree en -kruiden aan toe. Als je geen pompoenkruiden hebt, kun je ook kaneel, gember en noosmuskaat gebruiken. Roer alles goed zodat alles mooi oplost en voilà, lekker genieten van je home made pompoen witte chocolademelk!

 

Gezouten karamel

Ah, yes please! Gezoute karamel is een van mijn favorieten. En dit recept voor gezouten karamel chocolademelk is ook heel simpel. Maak je chocolademelk met gezouten karamel chocolade, doe er eventueel nog wat karamel snoepjes bij voor wat extra smaak en voeg een beetje zeezout toe. Smullen maar!

 

pepermunt witte chocola 

Deze pepermunt witte chocolademelk klinkt heel interessant, maar zeker het proberen waard! Maak je chocolademelk met witte chocola en voeg er wat vanille en pepermunt extract aan toe. Door een paar druppeltjes kleurstof toe te voegen, kun je een tof minty kleurtje creëren. Je kids zullen door het dolle heen zijn met een groene chocolademelk!

 

nutella

Deze is voor de echte nutella addicts! Voor deze creamy nutella chocolademelk voeg je een paar lepels nutella toe en wat vanille extract. Om de hazelnoot smaak van de nutella nóg intenser te maken, kun je nog wat hazelnoot siroop toevoegen. Enjoy!

 

Loopt het water jou ook al in de mond? Pfoe, bij ons in ieder geval wel. Welke ga jij dit weekend maken?

Sanne 't Hooft

Door

10 januari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.