8 x mooie party outfits voor moms

8 x mooie party outfits voor moms

Oeh la la, in deze mooie party outfits zijn alle ogen op jou gericht tijdens de feestdagen!

Zo, de kerstoutfit voor je kind is binnen, nu jij nog... Om het je lekker makkelijk te maken, hier 8 mooie party outfits voor moms!

black and gold

Ben je niet van te veel kleur, maar wil je wel iets anders dan een little black dress? Zwart en goud is een fantatische combinatie. Simpel, maar toch heel stylish en feestelijk!

Eerste outfit: Scotch & Soda. Tweede outfit: Costes Fashion.

Gorgeous green

Groen en rood zijn dé kerstkleuren, maar ik snap dat je niet op een knal groene outfit zit te wachten. Ga voor blauw groen of legergroen voor een stylish party look die niet té veel 'kerst' schreeuwt!

Eerste outfit: Costes Fashion. Tweede outfit: Elise Store.

Jolly jumpsuit

Als je echt even iets anders wilt, ga dan voor een stoere jumpsuit. Leren jasje of vestje erbij en een paar toffe laarzen of die prachtige, dure pumps die je al zolang wilt (met Kerst mag het!). En voilà, je hebt super snel een complete look! Wedden dat jij een jumpsuit ook kan rocken? 

Eerste outfit: Costes Fashion. Tweede outfit: Stradivarius

shiny silver

Oeh la la, zilver is sexy! Net als de combinatie zwart en goud is zwart en zilver perfect om snel een party look mee te creeëren. Ga jij voor een jurkje met deels zilver zoals hieronder, of een rokje met een eigen toffe blouse erboven?

Eerste outfit: Elise Store. Tweede outfit: The Sting.  

pretty jewels

Kerst is (zeker met alle kortingen) een perfecte periode om mooie sieraden te shoppen. Die mooie armband waar je al maanden naar kijkt mag je winkelmandje in, net als die prachtige ketting waar je ondertussen over droomt. You deserve it. 

Wat wordt jouw kerst outfit?

Sanne 't Hooft

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.