Verhuizen - Het resultaat van de kinderkamer

Verhuizen - Het resultaat van de kinderkamer

Heb je inspiratie nodig voor het inrichten van de babykamer of kinderkamer? Kijk mee! Ik laat je zien hoe de slaapkamer van peuter Lonne er uit ziet nu we verhuisd zijn.

Yes, de verhuizing is een feit. We wonen lekker in ons nieuwe stulpje, hoewel er nog steeds genoeg klusjes op ons wachten. De kinderkamer is het meeste af, al mag er hier ook nog wel iets extra's aan de muur voor wat meer aankleding. Eerder liet ik je al zien hoe ik een moodboard maakte voor de slaapkamer van Lonne en welke items ik had gekocht. Nu laat ik je het resultaat zien! 

Geometrisch vlak op de muur schilderen

Ik schilderde een lichtroze geometrisch vlak op de muur. Met een waterpas en een lange lat (en wat helpende handen) trok ik voorzichtig een lijn op de muur links, en daarna een onevenredige lijn op de muur rechts. Ik heb dat gewoon op gevoel gedaan en de geodriehoek of gradenboog die sommige diy's aanraden achterwege gelaten. Vervolgens plakte ik op deze lijnen heel secuur een stuk tape en kon ik gaan 'inkleuren'. Heel blij met het resultaat! 

Oude vintage kast

De kast was het eerste dat ik kocht voor Lonne's nieuwe kamer en was de basis. Ik wilde deze kleur laten terugkomen in haar kamer en heb daar een mooi kleurenpalet bij gezocht. Meer daarover lees je in het artikel dat ik schreef over het maken van een moodboard voor de kinderkamer.

Wil je ook zo'n oude, vintage kast? In dit artikel met handige tips voor het vinden van de mooiste vintage babykamer meubelen ontdek je hoe jij ook een droomexemplaar op de kop tikt. 

Vrolijk hoekje

Het is lekker licht en fris, waar ik van houd. De cottonballs bij de commode zijn een grote hit. Het is inmiddels vaste prik: als ik Lonne uit bed haal, moéten die lampjes aan. Ik vind het een fijn hoekje zo, maar misschien ook nog wel een tikkie kaal dus ik blijf nog even mijn favo webshops afspeuren voor de ultieme finishing touch.  

Rosanne Buitendijk

Door

22 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

Charlot

2 jaar geleden

Welke verf (roos) heb je gebruikt?

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.