Toffe budget tafeldecoratie voor kerst

Toffe budget tafeldecoratie voor kerst

Tijd om te kerstsfeer in huis te halen! Deze tafeldecoratie is heel sfeervol én niet zo duur!

Nu Sinterklaas het land uit is, is het sociaal acceptabel om de kerstsfeer in huis te halen, yay finally! Na Sinterklaas snappen we dat je het misschien niet ziet zitten om veel geld uit te geven aan tafeldecoratie. Maar een beetje kerstsfeer aan tafel is natuurlijk wel onwijs gezellig. Daarom hier wat budget inspiratie voor het decoreren van de eettafel!

gouden kerstdecoratie

Deze combinatie van goud, wit (of zilver, ook tof!) en 'a hint of red' vind ik onwijs cool. Het goud met wit (of zilver) is heel sophisticated en chique, maar met die paar rode details krijg je toch een beetje kleur. Ik ben fan van de servetten met gouden sterretjes, minimalistisch en toch sfeervol. En hóe cool is confetti in de vorm kleine kerstmannetjes en speculaaspoppetjes voor op de tafel? Oh, en die glass markers met kerstmutsjes die je op de rand van je glas kan vastzetten gaan zeker mijn winkelmandje in! Zo geef t je je eigen dagelijkse glazen een leuke feestelijke look. Ah, het is allemaal zo leuk...

zwart witte kerstdecoratie

Ben je geen fan van goud of zilver? Zwart witte decoratie items zijn ook onwijs tof. Combineer het met kerstig rood (of een ander leuk kleurtje) en je bent helemaal ready voor het kerstdiner! Zo'n taarttopper is natuurlijk een echte eye cather, maar je kunt ook gaan voor cute kleinere cupcakeprikkers. En de zilveren sterren zijn super leuk als confetti op tafel. Ik zie onze tafel al helemaal voor me!

kerst tafeldecoratie

Deze decoratie items zijn natuurlijk niet alleen leuk voor op tafel, maar kun je in heel je huis gebruiken. Strooi wat confetti in de vensterbank, prik een cupcakeprikker of glass marker in de plantenbak, get crazy!

Alvast veel versierplezier!

Sanne 't Hooft

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.