Fijne chill truien voor échte couch potatoes

Fijne chill truien voor échte couch potatoes

Couch potatoes opgelet! Deze cosy truien voor een avondje (of dagje) bankhangen móet je hebben.

It's sweather weather, yay! Hoe fijn is het om na een lange werkdag je strakke jeans en shirt in te ruilen voor een oversized trui? Of na een boswandeling met het gezin een heerlijk warme cosy trui aantrekken en samen op de bank te ploffen. Een kopje thee of warme chocomel erbij, genieten! Speciaal voor alle couch potatoes zoals ik, dit zijn de fijnste truien om in te chillen!

oh so cosy

FEl rood of neutraal beige?

Zo'n toffe fel rode trui wil jij toch ook in je kast? Wat een knaller! Ben je niet zo'n fan van bright colours? Dan is deze neutrale, beige trui met roesjes ook super leuk. 

hunkemöller cosy collectie

Deze collectie is a dream coming true. De truien in de Cosy collectie van Hunkemöller zijn gemaakt van fleece (omg) en zijn echt super, super, super zacht. Oh, en ook nog eens onwijs cute, do we need to say more? Ik weet in ieder geval wat ik voor Sinterklaas vraag! 

 

Welke cosy trui gaat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas? 

Sanne 't Hooft

Door

02 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.