Shelfietime! Vliegtuigshelfie van Petite Amélie

Shelfietime! Vliegtuigshelfie van Petite Amélie

Een shelfie is een plankje in de babykamer of kinderkamer dat je inricht met allerlei toffe spulletjes. Deze keer een vliegtuigshelfie met toffe Petite Amélie items!

Het is weer shelfietime! De shelfie is een heel toffe eyecatcher voor in de babykamer. Omdat je het plankje naar eigen smaak kunt inrichten, past het in elke kamer! Deze keer gebruiken we geen basic wit plankje, maar een onwijs toffe vliegtuigplank van Petite AmélieAmazing.

Classy blue shelfie

De onwijs leuke vliegtuigplank steelt natuurlijk de show. De overige items zijn minder opvallend en hebben allemaal een classy blauwe of beige kleur. En die schilderijtjes, zo schattig!

Deze shelfie staat heel mooi in een pastel kleurige kamer, maar ook in een Scandinavische kamer zal deze heel tof zijn. Wij hebben de babydekentjes en houten speelgoedauto's links en rechts hetzelfde ingedeeld, zodat het geheel symmetrisch is. Maar je kunt de indeling natuurlijk zelf kiezen.

Deze shelfie is heel rustig door de symmetrische indeling en omdat we niet in de hoogte hebben gewerkt met items. De toffe vliegtuigplank maakt deze shelfie alles behalve saai!

Vind jij deze shelfieplank en de items ook zo leuk? Je shopt ze bij Petite Amélie!

Sanne 't Hooft

Door

29 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.