WIN! Nieuwe outfits van Noppies

WIN! Nieuwe outfits van Noppies

Mama's en mama's to be opgelet! We mogen vier mooie outfits van Noppies weggeven, van positiekleding tot de leukste baby- en kinderkleding.

We zijn gek op Noppies. De kleding voor baby's en kids ziet er altijd hip en stoer uit, is comfortabel en betaalbaar. What's not to love? Daarnaast kom je met Noppies ook je zwangerschap stijlvol en comfortabel door. Voor alle mama's en mama's to be hebben we een super actie: we mogen vier setjes uit de nieuwe collectie van Noppies weggeven.

Iedereen in noppies

Wil jij kans maken op een unisex babysetje, een jongens outfit, een meisjes outfit of een fijne zwangerschapslook uit de nieuwe collectie?

De positiekleding is verkrijgbaar in maat xs t/m xl, de babylijn van Noppies in maat 44 t/m 74 en Noppies kinderkleding voor jongens en meiden shop je van maat 74 t/m maat 128. Noppies groeit dus heel lang met jou mee en is er voor iedereen. 

Wat je moet doen

Laat op in een reactie op Facebook of Instagram weten welk van de vier setjes je wilt winnen: het babysetje, de jongensoutfit, de meisjesoutfit of de positiekledingset. Geef ook de gewenste maat door. De winnaars maken we dinsdag 6 september bekend. 

* Noppies selecteert de outfits. Dit hoeven dus niet de afgebeelde outfits te zijn. 

Rosanne Buitendijk

Door

30 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.