Idee: Zelfgemaakt schilderij door kinderen

Idee: Zelfgemaakt schilderij door kinderen

Werk samen met je kinderen om een leuk schilderij voor aan de muur te maken.

Welke vrouw maakt zich niet druk om rotzooi in huis? Wil diegene dan even opstaan? (We horen dan graag wat tips!) Of je nu moeder bent van 3 kids, net moeder van een peuter of moeder wordt het is altijd fijn om je huis netjes te hebben.

Alles thuis tip en top in orde hebben, dat doel is erg ambitieus. Je kan er ook anders naar kijken. Een leuke quote voor aan de muur: "Please excuse our mess! We are making memories!" Leuk idee om je er aan te herinneren dat het niet altijd draait om een geweldig keurig huis.

DIY

Ik zou zeggen maak er een leuk DIY (do it yourself) project van. Koop een witte canvas doek en laat je kleine die eerste helemaal vol kliederen met verf of potloden. Vervolgens schilder je er met witte letters deze quote eroverheen. Mocht je niet zo'n vaste hand hebben kun je ook letterstickers kopen.

Redactie MiniMe.nl

Door

20 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.